Clipping - 06/02/2021

El realitzador Rubén Capilla, el cantautor Caïm Riba i el periodista Jair Domínguez seran tres dels protagonistes del "Clipping" d'aquesta setmana.

A la secció "Fabricant de clips", aquest dissabte el realitzador de Palma Rubén Capilla parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de MDMAR, Or i Anegats.

L'espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista el cantautor Caïm Riba, que estrena "Em sembla bé", la primera cançó del seu tercer disc en solitari, "Llunes de Plutó".

El periodista, guionista i músic Jair Domínguez, del programa "Està passant" de TV3 i "El búnquer" de Catalunya Ràdio, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: "És inútil continuar", del disc "Quina nit" de Sau, que va dirigir el popular director de teatre Ricard Reguant.

A "La nevera", el programa recordarà el clip de Mikimoto & La Madam "Monique l'alcoholique", de l'any 1991, una col·laboració entre el grup sabadellenc La Madam i el periodista Miquel Calçada, impulsor de programes musicals a TV3 i Catalunya Ràdio.

En aquest tretzè capítol també es podran veure els clips "L", del duet de pop sintètic alcoià Júlia, i "No és tant això", del quartet de pop folk alacantí Vienna. A més, hi sortiran produccions de The Tyets, Catfolkin i Dolo, entre d'altres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3