La veu d'Arseni Corsellas, el salt de la pantalla a l'escenari i l'avanç de les estrenes de Nadal, a "Cinema 3"

Mario Casas, Léa Seydoux, Oriol Broggi, Paula Beer i Gaspard Ulliel, entre els protagonistes de l'últim "Cinema 3" de la temporada

Jaume Figueras entrevista el veterà i prestigiós actor de doblatge Arseni Corsellas. Entre els actors més importants que ha doblat es troben Burt Lancaster, Rock Hudson, Sean Connery i Richard Burton.

Reportatge "De la pantalla a l'escenari", sobre la tendència actual a portar als escenaris èxits de la gran pantalla. En parlem amb Garry McQuinn i Marcos Cámara, productors del musical "Priscilla", i amb Oriol Broggi, que va dirigir l'adaptació teatral del film "Una giornata particolare", d'Ettore Scola.

Avancem diverses estrenes de les setmanes de Nadal:

-Contratiempo, d'Oriol Paulo. En parlem amb el director i amb el protagonista, Mario Casas.

-Frantz, de François Ozon. En parlem amb la protagonista, l'actriu alemanya Paula Beer, a qui vam entrevistar al festival de Sant Sebastià.

-Mimosas, d'Oliver Laxe, guanyadora del Gran Premi de la Setmana de la Crítica al festival de Canes. Allà vam parlar amb el director.

-Mine, de Fabio Guaglione i Fabio Resinaro. Vam entrevistar-ne els directors al festival de Sitges.

-Sólo el fin del mundo, de Xavier Dolan, guanyadora del Gran Premi del Jurat al Festival de Canes. Allà vam parlar amb tres dels protagonistes: Gaspard Ulliel, Nathalie Baye i Léa Séydoux.

I, a la secció Ni blanc ni negre, Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre les pel·lícules més destacades que s'han rodat a Barcelona.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3