Cinema 3 - capítol 545

Com cada dijous, "Cinema 3" s'endinsa en l'actualitat cinematogràfica amb "Philomena", el nou film de Stephen Frears, amb Judi Dench i Steve Coogan. El programa conversarà amb els protagonistes de dos films que han compartit cartellera el passat cap de setmana, "Her", l'últim film de Spike Jonze, amb Joaquin Phoenix, i "Monuments Men", dirigida i protagonitzada per George Clooney.
A més, les apostes sobre l'Oscar a la pel·lícula de parla no anglesa, on competeixen "Alabama Monroe" (Bèlgica), "La gran bellesa" (Itàlia), "La caça" (Dinamarca), "The Missing Picture" (Cambodja) i "Omar" (Palestina).
El programa tindrà un record per a Harold Ramis, que ha mort aquesta setmana. Ramis, que va protagonitzar "Caçafantasmes" al costat de Bill Murray i Dan Aykroyd, també en va ser coguionista. Va combinar la faceta d'actor amb la de director. Entre els seus èxits hi ha "Atrapat en el temps", protagonitzada precisament per Murray, i "Una teràpia perillosa", amb Robert De Niro i Billy Crystal, entre molts altres films.
El programa també repassarà la llista de guanyadors dels Fotogrames de Plata i l'estrena de "Family Tour", amb Núria Gago.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3