Cercador

S'ha trobat 1 resultat per CAN BERRI.

 • T6xC5 - El millor restaurant amb vistes del Montseny
  Veure vídeo
  Joc de cartes

  T6xC5 - El millor restaurant amb vistes del Montseny

  Fer una escapada al Montseny és bo per als pulmons, però també ho és per a l'estómac. Aquesta setmana, Marc Ribas recorre el parc natural més antic de Catalunya per trobar el millor restaurant amb vistes al Montseny.

  En primer lloc, pararem a Espinelves per visitar el Mas La Rovira, on el Robert Tortadès i la Natalia Montalbo volen diferenciar-se dels típics restaurants de muntanya aportant un toc innovador a la seva cuina. La segona parada serà al restaurant Can Berri de Viladrau, el pla B que va salvar l'Hèctor Bayarri de l'atur gràcies a l'experiència culinària del seu fill, Eloy Bayarri. I acabarem la ruta a Arbúcies, al Molí de les Pipes, un restaurant ubicat al bell mig del Montseny i que porta tres generacions en mans de la família del Francesc Pascual i la Cèlia Planasdemunt.

  Qui ens farà gaudir amb el gust i la vista? Qui s'endurà a casa el premi de 3.000 euros i es coronarà com el millor restaurant amb vistes al Montseny?

  Fer una escapada al Montseny és bo per als pulmons, però també ho és per a l'estómac. Aquesta setmana, Marc Ribas recorre el parc natural més antic de Catalunya per trobar el millor restaurant amb vistes al Montseny. En primer lloc, pararem a Espinelves per visitar el Mas La Rovira, on el Robert Tortadès i la Natalia Montalbo volen diferenciar-se dels típics restaurants de muntanya aportant un toc innovador a la seva cuina. La segona parada serà al restaurant Can Berri de Viladrau, el pla B que va salvar l'Hèctor Bayarri de l'atur gràcies a l'experiència culinària del seu fill, Eloy Bayarri. I acabarem la ruta a Arbúcies, al Molí de les Pipes, un restaurant ubicat al bell mig del Montseny i que porta tres generacions en mans de la família del Francesc Pascual i la Cèlia Planasdemunt. Qui ens farà gaudir amb el gust i la vista? Qui s'endurà a casa el premi de 3.000 euros i es coronarà com el millor restaurant amb vistes al Montseny?

Anar al contingut