TOTS ELS PROGRAMES

 • Catalunya aixeca el teló 2020
  Veure vídeo

  Catalunya aixeca el teló 2020

  19a. gala Catalunya Aixeca el Teló. La presenten Sílvia Abril i Antonio Díaz "El Mago Pop" des del Teatre Victòria de Barcelona, i està marcada per la crisi de la Covid-19 que ha afectat de ple l'activitat teatral.

 • Catalunya aixeca el teló 2018
  Veure vídeo

  Catalunya aixeca el teló 2018

  El Teatre Coliseum de Barcelona acull la gala de presentació de la nova temporada teatral. L'acte té com a mestre de cerimònies el comediant Guillem Albà, acompanyat de la Banda Marabunta.

 • Catalunya aixeca el teló - 19/09/2017
  Veure vídeo
 • Catalunya aixeca el teló 2016
  Veure vídeo

  Catalunya aixeca el teló 2016

  El Liceu ha acollit la gala que marca l'arrencada de la nova temporada teatral. És la festa "Catalunya aixeca el teló". La presentació va anar a càrrec del pallasso i artista Guillem Albà, que va voler oferir un xou diferent del d'altres anys. Va recrear amb humor el món del teatre i va proposar al públic una sèrie de jocs per transmetre les ganes d'anar a veure els espectacles que ofereixen els diversos escenaris del país. La gala va tenir un marcat to irònic i reivindicatiu, en un sector cultural clau del país que vol deixar enrere la crisi dels darrers anys, en què s'ha vist molt afectat per la pujada de l'IVA cultural al 21%. Amb un aire festiu, l'arrencada de la temporada ha volgut ser una empenta perquè el sector revifi. L'any passat, l'ocupació va augmentar un 5% i les obres més vistes van ser "Mamma Mia" i "Mar i cel", i la comèdia de Los Morancos.

Anar al contingut