TOTS ELS PROGRAMES

TOTS ELS PROGRAMES

 • Visitem la Kamilla a Noruega
  Veure vídeo

  Visitem la Kamilla a Noruega

  La Kamilla és una dona de 33 anys de Fredrikstad, un poblet de la costa de Noruega. Quan era més jove va ser jugadora d'handbol professional i va viure uns quants anys a Espanya, on va jugar a diversos equips. Després de retirar-se per culpa d'una lesió, va decidir compartir la seva vida amb un altre exesportista d'elit, l'Andreas. Ara és treballadora social en un centre d'adolescents i passa el temps lliure amb les amigues o amb l'Andreas fent allò que els agrada: esquí, surf de vela, busseig, pesca... Tot menys estar-se a casa.

 • Visitem la Riefqah a Nova York
  Veure vídeo

  Visitem la Riefqah a Nova York

  La Riefqah té 38 anys i va néixer a Ciutat del Cap, a la República de Sud-àfrica, però, fugint de l'apartheid, es va criar a Austràlia. És una dona nòmada i cosmopolita especialitzada en comerç internacional i, com a tal, es defineix com una "happy hybrid". Actualment viu a Manhattan amb els seus dos gats i treballa al Centre de Comerç Internacional, una agència de l'ONU que ajuda països en vies de desenvolupament. Li agrada cantar, córrer i gaudir dels seus amics i, des de fa poc, estudia àrab i piano.

 • Mèxic - Bèlgica
  Veure vídeo

  Mèxic - Bèlgica

  En aquest programa, en Pou viatja fins a Mèxic per conèixer l'Hernán i la Patri, una parella de Tequisquiapan que ha protagonitzat una història d'amor de pel·lícula. Amb ells, en Pou gaudirà de casa seva, de les cançons de l'Hernán, del menjar mexicà i de la manera tan única com viuen la mort . Després de passar un parell de dies a Mèxic, ens queda un gran dubte: ¿quants gotets de tequila és capaç de suportar, en Pou? Arribat de Mèxic, en Pou farà la segona estada del programa. En aquest cas, a Bèlgica. Diuen que no hi ha res millor que convertir les aficions en feina, i això l'Steffen ho sap molt bé. En Pou viatja a casa d'aquest alemany que viu dins el zoo més espectacular de Bèlgica, un jardí del món amb ossos panda, tigres blancs, coales o temples de Tailàndia. L'Steffen és l'Indiana Jones de la zona i Pairi Daiza, el seu paradís particular. Veurem si en Pou és tan intrèpid com ell i pot superar la por que té dels animals.

 • Visitem l'Steffen a Bèlgica
  Veure vídeo

  Visitem l'Steffen a Bèlgica

  En Joan Maria Pou viatja fins a Brugelette, Bèlgica, amb l'Steffen, un alemany de 57 anys apassionat per la zoologia, la paleontologia i la botànica. Viu a Bèlgica perquè, fa uns quants anys, es va enamorar d'un lloc que, gràcies a ell, s'ha convertit en un dels parcs zoològics més impressionants del món. Ell és el fundador del Pairi Daiza, on podem trobar-hi centenars d'animals i plantes de tots els continents. A més, també és aficionat a les motos antigues. Casa seva és com un petit museu amb una peculiar col·lecció d'art tribal de més de 200 peces.

 • Visitem l'Hernán i la Patricia a Mèxic
  Veure vídeo

  Visitem l'Hernán i la Patricia a Mèxic

  En Joan Maria Pou viatja fins a Tequisquiapan, a Mèxic, amb l'Hernán i la Patricia, que es van conèixer fa molts anys a Colòmbia, la terra de la Patricia. Es van enamorar, però les seves famílies no van permetre que la relació tirés endavant. Cadascú va formar a part la seva família, però al cap de 25 anys l'Hernán va marxar de Mèxic i va anar a buscar la Patricia per fer-li una proposta molt agosarada: que ho deixés tot i es casés amb ell. Des de llavors, viuen feliços a Tequisquiapan, segurs i convençuts que si a la vida alguna cosa val la pena és viure l'amor