TOTS ELS PROGRAMES

TOTS ELS PROGRAMES

 • Entrevista a Carlos Pardo i Teo Guillem
  Veure vídeo

  Entrevista a Carlos Pardo i Teo Guillem

  Dvein no és una productora, ni un estudi de disseny, ni una empresa de 3D. És tot això i és molt més. Ens acostem al seu estudi del Poblenou per parlar amb els seus directors.

 • Entrevista a Omar Sosa i Nacho Alegre
  Veure vídeo

  Entrevista a Omar Sosa i Nacho Alegre

  Ens perdem dins l'edifici Walden amb els responsables de la revista "Apartamento", una revista que ens mostra cases sense artificis per arribar-ne a conèixer realment els propietaris.

 • Entrevista a Johann Wald i Alba Yáñez
  Veure vídeo

  Entrevista a Johann Wald i Alba Yáñez

  Plateselector és una plataforma on-line de recomanacions gastronòmiques que en molt poc temps ha aconseguit crear una gran comunitat al seu voltant. Ens acompanyen a l'Arts Santa Mònica per xerrar i regalar-nos un dinar.

 • Entrevista a Anna Hierro
  Veure vídeo

  Entrevista a Anna Hierro

  La ballarina i coreògrafa Anna Hierro fa una pausa durant el seu assaig per parlar amb nosaltres sobre la seva preparació, la dansa i els seus projectes.

 • Caràcter - capítol 24
  Veure vídeo
 • Martiro, que homenatja Chavela Vargas: "És una glòria haver pogut fer aquest treball"
  Veure vídeo

  Martiro, que homenatja Chavela Vargas: "És una glòria haver pogut fer aquest treball"

  Hem conversat amb María Isabel Quiñones Gutiérrez, coneguda artísticament com Martirio. Va conèixer Chavela Vargas i va actuar amb ella, i en el seu últim disc li ha volgut retre un homenatge, que ara s'ha convertit en l'espectacle "De un mundo raro. Cantes por Chavela", que demà es podrà veure a la Sala Barts de Barcelona. De Chavela, de les seves cançons i, sobretot, de música n'hem parlat amb Martirio, que també s'ha referit al procés català i ha demanat a Rajoy que escolti, apunti i dialogui.

 • Caràcter - capítol 23
  Veure vídeo

  Caràcter - capítol 23

  Entre els cactus dels Jardins Costa i Llobera ens espera l'Alba Yruela. Coneixerem les inquietuds, referents i processos creatius d'aquesta la fotògrafa de la Bisbal d'Empordà, que captura instants plens de sensibilitat i espontaneïtat. Des de retrats de l'escena "underground" a fotos per a reportatges de "Vogue", "Pic Magazine". El ventall és molt ampli, però el seu segell, únic. Al Museu Marítim, la Bibiana conversarà sobre gore i polèmica amb l'escriptor i guionista Jair Domínguez, que acaba de publicar la seva quarta novel·la, "Segui a la vora del foc". I anirem fins al barri de Sant Pere, on el pintor Yago Hortal té el seu estudi: 150 metres quadrats plens de pintures d'infinits colors, lluminosos, fluorescents, explosives.

 • Entrevista a Yago Hortal
  Veure vídeo

  Entrevista a Yago Hortal

  El pintor Yago Hortal ens convida a endinsar-nos en el seu estudi per descobrir les seves obres plàstiques i el seu procés creatiu.

 • Entrevista a Jair Domínguez
  Veure vídeo

  Entrevista a Jair Domínguez

  Quedem amb Jair Domínguez al Museu Marítim per parlar, entre moltes altres coses, de la seva última novel·la "Segui vora el foc".

 • Entrevista a Alba Yruela
  Veure vídeo

  Entrevista a Alba Yruela

  Entre els cactus dels Jardins Costa i Llobera ens trobem amb la fotògrafa Alba Yruela per xerrar sobre la seva manera de treballar i de veure el món.

 • Caràcter - capítol 22
  Veure vídeo

  Caràcter - capítol 22

  La Bibiana Ballbè visita la il·lustradora Clara Mercadé al seu nou estudi de Gràcia. Coneguda per la seva marca, María Diamantes, ens explica en quines icones s'ha inspirat per al seu llibre "Barcelona visual", mentre observem l"skyline" de la ciutat des de la seva terrassa. Canvi d'escenari, anem al Poblenou. A la seva casa taller, coneixerà el Marc Morro, dissenyador de formació. Fa un any ho va deixar tot per fer altres coses. Altres Coses literalment parlant. És el nom de la seva botiga i la marca dels mobles que edita, dissenya i construeix amb les seves mans. A Sitges l'espera el Carlos Vermut. Del més pur underground a dues Conchas al Festival de San Sebastián per "Diamond Flash". Millor pel·lícula i Millor director. Doblet històric. La música en directe dels Fighter Pillow posarà la banda sonora en aquesta edició de "Caràcter".

 • Entrevista a Mariadiamantes
  Veure vídeo

  Entrevista a Mariadiamantes

  Clara Mercader és la creadora de l'estudi Mariadiamantes, un punt de trobada entre la il·lustració, el disseny corporatiu i la direcció d'art. Ens enfilem a la terrassa del seu estudi de Gràcia per conversar amb ella.

 • Entrevista a Marc Morro
  Veure vídeo

  Entrevista a Marc Morro

  Marc Morro ens convida a entrar a casa seva, que és, a la vegada, el seu taller. Tot respirant l'olor de la fusta parlem sobre mobles i disseny.

 • Entrevista a Carlos Vermut
  Veure vídeo

  Entrevista a Carlos Vermut

  Passejant per Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges ens trobem amb Carlos Vermut per xerrar sobre la seva carrera i el seu cinema.

 • Fighter Pillow "Eternal Youth"
  Veure vídeo

  Fighter Pillow "Eternal Youth"

  Acomiadem el programa amb la força de les guitarres en directe de Fighter Pillow sonant des del terrat de l'Arts Santa Mònica.