TOTS ELS CLIPS

 • Entrevista a Elena Martín
  Veure vídeo

  Entrevista a Elena Martín

  Anem fins al Show Room Felipe Salgado per trobar-nos amb Elena Martín, l'ànima de Martin Lamothe, una marca que crea els seus propis teixits.

 • Entrevista a "No más de mamá"
  Veure vídeo

  Entrevista a "No más de mamá"

  Al parc de la Ciutadella ens trobem amb els creadors de "No más de mamá", un blog sobre cuina que ha revolucionat les xarxes i la cuina.

 • Entrevista a Leticia Dolera
  Veure vídeo

  Entrevista a Leticia Dolera

  L'actriu Leticia Dolera dirigeix i interpreta el seu primer llargmetratge, "Cómo ser una persona normal", i ens explica com ha sigut l'experiència d'estar al darrere i al davant de la càmera.

 • Entrevista a "Univers"
  Veure vídeo

  Entrevista a "Univers"

  Univers és una banda de pop sorollós i energètic. Acaben de publicar el seu primer elapé, "L'estat natural", amb membres de Mujeres i Aliment.

 • Entrevista a Toni Segarra
  Veure vídeo

  Entrevista a Toni Segarra

  Bibiana Ballbè conversa a les oficines de l'agència SCFP amb un tòtem de la publicitat: Toni Segarra. Considerat el millor creatiu del segle XX, famós per frases com "De què fan olor els núvols?" o "T'agrada conduir?"

 • Entrevista a Roc Herms
  Veure vídeo

  Entrevista a Roc Herms

  Roc Herms és fotògraf de publicitat i fotoperiodista digital dins del videojoc PS Home, on retrata i entrevista els seus ciberhabitants. Ens explicarà com es fa i com és la seva feina.

 • Trobada amb Joel Joan
  Veure vídeo

  Trobada amb Joel Joan

  Joel Joan ens fa cinc cèntims de la seva nova sèrie, els reptes que té i les ganes i la il·lusió que ha posat en aquest nou projecte ple de cares conegudes.

 • Entrevista a Marta Altés
  Veure vídeo

  Entrevista a Marta Altés

  Marta Altés és il·lustradora i en tres anys a publicat 4 llibres, que s'han traduït a 13 idiomes. Va marxar a Londres a fer un curs d'il·lustració, va començar com a alumna i ara n'és mestra.

 • Entrevista a Aliment
  Veure vídeo

  Entrevista a Aliment

  Aliment et fa sentir com si estiguessis en un "guateque". Bibiana parla amb Pol Huedo i Eduard Bujalance, dos dels seus integrants, perquè li expliqui com va sorgir el grup. A més, pujarem fins al Tibidabo per escoltar-los en un concert amb Barcelona sota els seus peus.

 • Entrevista amb J.A. Bayona i Kike Maíllo
  Veure vídeo

  Entrevista amb J.A. Bayona i Kike Maíllo

  Bibiana va fins a La Trini per trobar-se amb dos grans directors de cinema, J. A. Bayona, director de pel·lícules tan taquilleres com "L'orfenat" o "Lo imposible", i Kike Maíllo, director de cinema, publicitat i videoclips que va guanyar el Goya a millor director novell amb la pel·lícula "Eva".

 • El joc de rol de Ballbè
  Veure vídeo

  El joc de rol de Ballbè

  Bibiana Ballbè porta el seu "Caràcter" al parc de l'Espanya Industrial de Barcelona per trobar el postfotògraf Roc Herms, que li explicarà el seu projecte "Postcards from home". Herms fuig de la realitat per endinsar-se en un joc de rol on entrevista i fotografia els habitants d'una realitat virtual. Pots veure'n l'edició sencera a: www.tv3.cat/caracter

 • Entrevista a Àlex Serrano
  Veure vídeo

  Entrevista a Àlex Serrano

  Àlex Serrano, director de l'agrupació Sr. Serrano, que combina disciplines de dansa o màgia amb vídeo i aplicacions interactives, se'n va amb la Bibiana a donar una volta pels Nous Encants, lloc on sempre troba la inspiració per als seus espectacles.

 • Entrevista a Sergio Caballero i Biel Capllonch
  Veure vídeo

  Entrevista a Sergio Caballero i Biel Capllonch

  Sergio Caballero, codirector del Sónar i responsable de la imatge del festival, i Biel Capllonch, conegut per ser el fotògraf de les fantasies del Caballero i desxifrar-ne l'univers.

 • La Bibiana es troba la Nausicaa Bonnín
  Veure vídeo

  La Bibiana es troba la Nausicaa Bonnín

  La Bibiana es troba la Nausicaa Bonnín a l'entrada del metro de plaça Catalunya. Feia molt que no es veien, i parlen de les novetats i de la nova obra que està fent, dirigida pel seu pare.

 • Entrevista a Amaia Arrazola
  Veure vídeo

  Entrevista a Amaia Arrazola

  Va deixar Madrid per Barcelona i la publicitat per la il·lustració. La Bibiana va fins al seu estudi, i entre totes dues porten el seu animalet pels carrer de Barcelona fins a una plaça tranquil·la, per veure com reacciona la gent al seu Foxicorn.

Anar al contingut