TOTS ELS CLIPS

 • Entrevista a Joshua Davis
  Veure vídeo

  Entrevista a Joshua Davis

  Bibiana Ballbè visita el The HUB Barcelona, el museu del disseny, on se celebrarà el Festival OFFF. Allà, el dissenyador gràfic nord-americà i especialista en art generatiu Joshua Davis hi està creant un mural amb el col·lectiu de grafiters francesos 123Klan.

 • Entrevista a Isaac Ulam
  Veure vídeo

  Entrevista a Isaac Ulam

  És un cantautor dels que ja no en queden. Sembla que ha aparegut d'un altre lloc o una altra època. Amb una proposta musical radical e insubornable, ens delitarà en el programa d'avui.

 • Entrevista a "Penique Production"
  Veure vídeo

  Entrevista a "Penique Production"

  Anem fins a l'emblemàtic edifici de la UB, a la Galeria del Paranimf per trobar-nos amb els nois de Penique Production. Ens sorprendran amb la creació d'un inflable de color blau que cobreix per complet tota l'estructura i la dota d'una nova identitat.

 • Entrevista a Sheila Heti
  Veure vídeo

  Entrevista a Sheila Heti

  Avui parlem amb Sheila Heti, autora de llibres de ficció. "¿Cómo debe ser una persona?" és la seva última novel.la. Amb llibres traduïts a més de deu idiomes, les seves obres han aparegut en el "New York Times", "Bookforum", entre d'altres.

 • Entrevista de "10.000 km"
  Veure vídeo

  Entrevista de "10.000 km"

  "10.000km" és un fenomen cinematogràfic. Guanyadora de 5 premis al festival de Màlaga. Ens reunim amb el productor, Tono Folguera, el director, Carles Marquès-Marcet i els actors David Verdaguer i Natalia Tena, amb qui parlem per Skype, com en la pel.lícula.

 • Entrevista a "Furguson"
  Veure vídeo

  Entrevista a "Furguson"

  Es coneixen des de petits. Acaben de treure el seu segon disc, "The Leap Year", on parlen d'experiències tristes que van viure el 2012.

 • Entrevista a "IsabelitaVirtual"
  Veure vídeo

  Entrevista a "IsabelitaVirtual"

  El 2012 va obrir un compte d'Instagram, dos anys més tard, @IsabelitaVirtual, és l'usuari amb més seguidors a Espanya. No ha estudiat fotografia ni té càmera, però ha aconseguit col·laborar amb "Vogue Italia", Jesus del Pozo o El ballet de Moscou.

 • Entrevista a Mario Torrecillas
  Veure vídeo

  Entrevista a Mario Torrecillas

  Guionista de còmic i director de "Pequeños dibujos animados", Mario Torrecillas viatja per escoles de tot el món fent curtmetratges animats amb nens. Ens presenta el seu nou llibre, "Dream Team", la història d'un noi d'extrarradi que juga al futbol i s'inventa una mentida per salvar al seu pare de l'alcoholisme.

 • Entrevista a "JotDown"
  Veure vídeo

  Entrevista a "JotDown"

  Carles A. Foguet i Àngel L. Fernández són "JotDown", una revista feta per no-periodistes que proposa un nou tipus de periodisme. Fórmula improbable convertida en cas d'èxit.

 • Entrevista a Gent Normal
  Veure vídeo

  Entrevista a Gent Normal

  Gent Normal és el Webzine de referència de la cultura indie catalana, escrit en català. Ara fa 5 anys.

 • Entrevista a Santa Rita
  Veure vídeo

  Entrevista a Santa Rita

  Santa Rita és una banda de l'escena underground barcelonina. El seu àlbum "High on seas" ha estat finançat a través de micromecenatge.

 • Entrevista a Jordi Roca i Franc Aleu
  Veure vídeo

  Entrevista a Jordi Roca i Franc Aleu

  Jordi Roca, reconegut xef de pastisseria per la prestigiosa revista anglesa "Restaurant", i Franc Aleu, artista audiovisual, guardonat amb el premi nacional de cultura de la Generalitat de Catalunya, ens presenten "El somni", una òpera gastronòmica en 12 actes que combina música, audiovisuals y els plats del Celler de Can Roca.

 • Entrevista a Gerard Estadella
  Veure vídeo

  Entrevista a Gerard Estadella

  Gerard Estadella s'ha convertit en el fotògraf de les festes més sonades. La seva web s'ha convertit en un referent mundial.

 • Entrevista a Àlex Trochut
  Veure vídeo

  Entrevista a Àlex Trochut

  Àlex Trochut es un dissenyador gràfic reconegut internacionalment que acaba de patentar el sistema d'impressió Binary Prints.

 • Entrevista a "Gent Normal"
  Veure vídeo

  Entrevista a "Gent Normal"

  Gent Normal és el Webzine de referència de la cultura indie catalana, escrit en català. Ara fa 5 anys.

Anar al contingut