TOTS ELS CLIPS

 • Entrevista a Coke Bartrina
  Veure vídeo

  Entrevista a Coke Bartrina

  En el seu estudi del Poblenou ens trobem amb el fotògraf i fuster Coke Bartrina, amb qui xerrem sobre la recerca de la bellesa.

 • Entrevista a Maria Pratts
  Veure vídeo

  Entrevista a Maria Pratts

  L'artista Maria Pratts ens obre les portes del seu estudi a La Pau i ens explica els secrets de la seva obra i de la seva manera de viure.

 • Entrevista a Sara de Ubieta
  Veure vídeo

  Entrevista a Sara de Ubieta

  Al barri del Born té la seva botiga-taller la dissenyadora de sabates Sara de Ubieta. Amb ella descobrim què tenen en comú la confecció de sabates i l'arquitectura i les històries que s'amaguen darrere els seus dissenys.

 • Entrevista a Tomás Peña

  Pugem fins a Montjuïc amb el realitzador Tomás Peña per tenir una immillorable imatge de fons mentre xerrem dels seus projectes passats, presents i futurs.

 • Entrevista a Laia Abril
  Veure vídeo

  Entrevista a Laia Abril

  Si els ponts simbolitzen un punt de trobada no podíem escollir un lloc millor per trobar-nos amb Laia Abril, fotògrafa i documentalista reconeguda per la gran quantitat de disciplines que engloben els seus projectes.

 • Entrevista a Javier Rodríguez
  Veure vídeo

  Entrevista a Javier Rodríguez

  En Javier Rodríguez ens obre les portes de casa seva a Barcelona per ensenyar-nos la seva feina sota el nom de Lobulo, unes creacions en 3D amb paper que superen qualsevol imatge feta per ordinador.

 • Entrevista a Flowers By Bornay
  Veure vídeo

  Entrevista a Flowers By Bornay

  Ens trobem amb Joan Xapelli i Fàtima Valldeperas, dos dels tres integrants de Flowers By Bornay, artistes florals a qui els agrada innovar, experimentar i reinventar per crear art efímer amb les flors.

 • Entrevista a Júlia Solans
  Veure vídeo

  Entrevista a Júlia Solans

  La il·lustradora Júlia Solans ens visita a la nostra redacció a l'Arts Santa Mònica per xerrar, amb una il·lustració seva de fons, sobre les seves inspiracions i el seu procés creatiu.

 • Entrevista a Elsa De Alfonso
  Veure vídeo

  Entrevista a Elsa De Alfonso

  A la cocteleria Balius del Poblenou quedem amb Elsa De Alfonso, una jove artista que ens descobreix la seva vessant més musical.

 • "Més punk i menys cupcakes"
  Veure vídeo

  "Més punk i menys cupcakes"

  A "Caràcter" tornem a l'Arts Santa Mònica per trobar-nos amb l'il·lustradora Júlia Solans. Divertida i crítica a parts iguals, s'ha donat a conèixer amb lemes com "més punk i menys cupcakes". Diu que la il·lustració l'ajuda a canalitzar l'odi interior i convertir-lo en quelcom productiu i ple d'humor.

 • What Els@?
  Veure vídeo

  What Els@?

  "Caràcter" ens porta la música d'Elsa de Alfonso, artista de vocació. Líder de la banda Elsa de Alfonso y los Prestigio, és autora de bandes sonores i també actriu. La defineixen com activista underground. Ha publicat el disc "Desencuentros".

 • Entrevista a Adrià Cañameras
  Veure vídeo

  Entrevista a Adrià Cañameras

  Ens trobem amb el fotògraf Adrià Cañameras enmig d'una sessió de fotos a Sarrià i xerrem sobre els seus inicis, el seu present i la seva obra.

 • Entrevista a Andrea Ayala
  Veure vídeo

  Entrevista a Andrea Ayala

  En el seu estudi del Poblenou, la dissenyadora de moda Andrea Ayala comparteix amb nosaltres tot allò que l'apassiona de la seva feina i també el que menys li agrada.

 • Entrevista a Laia Arqueros
  Veure vídeo

  Entrevista a Laia Arqueros

  Al Bicioci de Gràcia parlem amb l'artista Laia Arqueros de la seva obra, dels seus referents i del significat de la paraula "artista".

 • Entrevista a Adriana Eskenazi i Laura Encursiva
  Veure vídeo

  Entrevista a Adriana Eskenazi i Laura Encursiva

  Compartint un cafè amb les dues joves fotògrafes responsables d'Eskenaziencursiva descobrim com es van conèixer i com s'ho fan per aconseguir unir dos estils tan diferents com els seus.

Anar al contingut