T1xC33

Visitem l'estudi del fotògraf Coke Bartrina. Aquí, hi té també les eines que utilitza per fer mobles. I és que en Coke no només fa fotografies per a publicitat o per crear llibres dels seus viatges arreu del món. També és un manetes. Ja li ve de petit. Volia ser inventor. Després d'estudiar enginyeria, va començar a fer els seus mobles i documentar els processos fent-ne fotos. Diu que té els dos oficis, però es guanya la vida amb la fotografia perquè, quan treballa amb la fusta, ho vol fer sense cap pressa.
Anirem a l'estudi de Maria Pratts, al barri de la Pau. Una artista pluridisciplinària que viu al marge de les xarxes socials i les galeries d'art. Qui vulgui veure la seva obra l'ha d'anar a buscar, i això és el que ha fet la Bibiana.
Al Born, el mateix barri on abans hi havia una de les més famoses escoles de sabaters, ara hi té el seu taller la dissenyadora de calçat Sara de Ubieta. Una artesana del segle XXI que busca nous models de treball, de producció i de producte dotant-los de missatge.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3