Caràcter - capítol 32

Comencem el programa amb unes vistes de Barcelona des de Montjuïc. És així com li agrada contemplar la ciutat al realitzador Tomás Peña. Perquè vol tenir control de la situació, com en els seus rodatges. S'ha donat a conèixer per diferents "fashion films", però al marge de d'audiovisuals comercials, té projectes personals i està preparant un primer llargmetratge.
I de la muntanya al mar, perquè amb la fotògrafa Laia Abril anem fins al pont del Maremagnum. Ens aclareix que fa servir la fotografia com una eina més per explicar històries, juntament amb el vídeo o les entrevistes. Per això li agrada definir-se com a "narradora multiplataforma". Li interessen la recerca sociològica i els temes d'identitat, de gènere o els desordres alimentaris. El que la fa diferent: la seva manera de tractar-los. Una part de la culpa la té el seu pas per Fabrica, el centre de creació i comunicació creat per Oliviero Toscani.
Anirem al Poblenou, on conversarem amb Javier Rodríguez. Aquest il·lustrador, que s'amaga darrere el nom de LOBULO, s'ha donat a conèixer arreu del món gràcies a les seves obres fetes amb paper. Precisió i perfeccionisme extrems, que no semblen fets per la mà de l'home. En resum: un mag del paper.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3