Caràcter - capítol 31

A l'Atelier de Teresa Helbig ens han citat els artistes florals Flowers by Bornay. D'ells es diu que són el "Ferran Adrià" de les flors. S'han creat un estil propi, on no hi ha límits. Si no troben colors a la natura, els creen amb esprais de pintura. I si una cosa no es pot dir amb paraules, ells ho fan amb flors.
Al Bar Balius ens trobem amb Elsa de Alfonso: enginyera nuclear de professió i artista total de vocació. Líder de la banda Elsa de Alfonso y Los Prestigio, intèrpret del grup Ulldeter, autora de bandes sonores, actriu i activista "underground". Ella també serà l'encarregada de donar el toc musical amb "El Oleaje", un dels temes del seu primer EP, "Desencuentros".
I acabem a la nostra redacció a l'Arts Santa Mònica, on ens trobem amb l'il·lustradora Júlia Solans, que va fer un dels seus dibuixos als vidres. Divertida i crítica a parts iguals, la Júlia sempre parteix d'una frase a l'hora de fer les seves creacions. Coneguda per lemes com "Més punk i menys cupcakes", diu que gràcies a la il·lustració ha trobat una manera de canalitzar l'odi i convertir-lo en quelcom de productiu i ple d'humor.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3