Un milió d'espectadors segueixen les campanades de Cap d'Any a TV3

La periodista Ana Boadas i l'actor Quim Masferrer han estat els presentadors de les campanades de Cap d'Any de TV3, que s'han transmès des de les fonts de Montjuïc, a Barcelona.

Ana Boadas és copresentadora del magazín de la tarda de TV3, "Divendres", i Quim Masferrer és ara el conductor del programa de TV3 "El foraster". Tots dos seran a Montjuïc per fer arribar als espectadors una festa impulsada pel Consorci de Turisme de Barcelona, amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració del Gremi d'Hotels de Barcelona i Fira Barcelona.

Aquesta festa de Cap d'Any de la capital catalana, en què les tradicionals campanades han estat substituïdes per pirotècnia, ha portat el segell tècnic i artístic de La Fura dels Baus, Focus i Pirotècnia Igual, que han dissenyat un espectacle visual i de focs artificials que ha tingut un protagonista molt especial: el "Ser del Mil·lenni", una figura de 15 metres d'alt que amb la ciutat ja va donar la benvinguda a l'any 2000. També hi han participat els Castellers de Sants.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3