TOTS ELS PROGRAMES

 • Millors moments de la primera temporada
  Veure vídeo

  Millors moments de la primera temporada

  Tenim la solució per afrontar el confinament! Capítol especial Covid-19, amb els millors moments de la primera temporada de "BricoHeroes"! En Peyu i en Jair ja us van dir que havíeu de tenir "cuidadu" amb la corona. Ara, no us pensàveu que seria la corona del coronavirus, oi?

 • Bricoheroes - Com construir el teu propi taüt
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com construir el teu propi taüt

  Últim capítol de la primera temporada de "Bricoheroes"! Acabem d'una forma molt simbòlica i elegant: us ensenyem a construir el vostre propi taüt, per deixar-ho tot ben lligat el dia que -Déu vulgui que sigui d'aquí molts anys- falteu. Si és que ja ho diuen: "Si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit…"

 • Bricoheroes - Com reparar el lavabo
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com reparar el lavabo

  Penúltim capítol de la temporada. Els "bricoheroes" s'han de veure les cares amb un enemic molt poderós: els sanitaris. No, no ens referim a les urgències mèdiques. Les temudes aixetes que sempre perden, els maleïts sifons i els vàters embussats… un malson per qualsevol humà, però una bona oportunitat perquè un bon "bricoheroe" demostri de quina pasta està fet.

 • Bricoheroes - Com reparar la bici
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com reparar la bici

  "Aquest diumenge no puc venir en bici perquè tinc una roda punxada". Ni aquest diumenge, ni cap altre; si fa mig any que tens la bici abandonada, amb un pam de pols. Prou excuses! Els Bricoheroes us ensenyem a posar a punt la bicicleta. La bicicleta de muntanya, evidentment. No agafeu la de carretera, que passen molts cotxes i ens feu patir.

 • Bricoheroes - Com muntar un "moble kit"
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com muntar un "moble kit"

  Els Bricoheroes volien muntar un armari reciclant palets, però ja n'estem fins als nassos, dels palets. Així, doncs, han optat per muntar un moble kit. Capítol aparentment senzill i relaxat, ens costa molt d'imaginar que els nostres herois del bricolatge no sàpiguen muntar un moble kit, amb instruccions incloses.

 • Bricoheroes - Com crear una taula de llum
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com crear una taula de llum

  Capítol psicodèlic! Els BricoHeroes ens ensenyen a construir una taula de llum! És a dir, una taula petita, amb la base translúcida i llums led a dins. La canalla fliparà i, un cop els hagi passat l'ensurt inicial, no pararan de jugar-hi. Però després, si amb 8 anys us demanen per anar al Sónar Kids, no us estranyeu.

 • Bricoheroes - Com descobrir els millors "trucos"
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com descobrir els millors "trucos"

  Un capítol ple de "life hacks" per fer-vos la vida molt més fàcil i agradable. El que volem dir és que us portem uns quants consells de merda, la majoria de sentit comú, que en un primer moment sembla que et canviaran la vida, però que al cap de dos dies ja no et recordes de cap.

 • Bricoheroes - Com fer instruments per Nadal
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com fer instruments per Nadal

  Segon especial de Nadal, on cantarem nadales a la vora del foc. Per fer-ho, utilitzarem una pandereta i una simbomba fetes per nosaltres mateixos. Ni el senyor Antonio Stradivari hauria aconseguit una sonoritat com la dels nostres instruments!

 • Bricoheroes - Com decorar per Nadal
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com decorar per Nadal

  Ja s'acosta Nadal, i els BricoHeroes us porten unes quantes idees per decorar la llar. Sisplau, cremeu d'una vegada la figura del Pare Noel que puja grimpant pel balcó, feu aquest favor a la humanitat. Nosaltres us proposem fer un tió i un centre de taula en forma d'arbre de Nadal.

 • Bricoheroes - Com restaurar gronxadors i fer un sorral
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com restaurar gronxadors i fer un sorral

  Els gronxadors ja no grinyolen, ja no sents les rialles de la canalla. Els parcs estan buits, no hi ha ningú; quina imatge tan terrible. Ara la canalla està tot el dia tancada a casa, enganxats al mòbil. Els BricoHeroes us ensenyen a construir un sorral i a restaurar uns gronxadors perquè els genolls pelats i els castells de sorra no es perdin en l'oblit.

 • Bricoheroes - Com camperitzar una furgo
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com camperitzar una furgo

  Per trencar amb els esquemes, deixar-ho tot enrere i ser una autèntica ànima rebel, primer has de tenir una furgoneta camperitzada, si no és així, no seràs mai ningú. Els BricoHeroes t'ensenyen a camperitzar la furgo i a viure la vida al màxim. És veritat que ha plogut molt des dels anys 70, potser arribeu un pèl tard, però no defalliu, "Peace and Love".

 • Bricoheroes - Com instal·lar una pèrgola
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com instal·lar una pèrgola

  Atenció! Capítol de gran dificultat! Muntar una pèrgola al jardí no és una cosa fàcil; és la creació de més envergadura que hem fet fins ara. És veritat que ja hem fet 10 capítols i els BricoHeroes haurien de ser capaços de fer-ho, però hem de tenir en compte que aquí entra en joc el nostre amic formigó.

 • Bricoheroes - Com construir un niu d'ocell
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com construir un niu d'ocell

  Deixeu de provar de tapar els cirerers amb aquelles maleïdes xarxes verdes, els ocells entraran igual i s'acabaran fotent les cireres. És millor que els hi construïu un niu amb fusta perquè el jardí tingui una mica més de vida. "We love animals!"

 • Bricoheroes - Com instal·lar un commutador
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com instal·lar un commutador

  Toquem un dels grans misteris de l'univers: els interruptors commutats. Un capítol perillós, d'alt voltatge; entra en joc per primer cop la nostra amiga electricitat, capaç de carregar la bateria del mòbil o de deixar-te fregit si fots els dits allà on no toca. Que tremoli Tesla Motors, que arriben els BricoHeroes.

 • Bricoheroes - Com economitzar l'espai a la cuina
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com economitzar l'espai a la cuina

  Capítol imprescindible per als amants de l'ordre. Els BricoHeroes reordenen la cuina i n'aprofiten tot l'espai. Vosaltres encara no ho sabeu, però en una cuina, per petita que sigui, us hi cap un elefant! La Marie Kondo no ens arriba ni a la sola de la sabata. També parlem sobre estalvi energètic; prepareu-vos per sortir a la portada de la revista Forbes, perquè amb els consells que us donarem us fareu d'or.

Anar al contingut