TOTS ELS CLIPS

 • Himne dels "Bricoheroes", Obeses
  Veure vídeo

  Himne dels "Bricoheroes", Obeses

  El grup liderat per Arnau Tordera interpreta l'himne creat per a l'espai que condueixen el Peyu i el Jair Domínguez, en què el bricolatge, més o menys ben afinat, és el protagonista. La composició és metall pur.

 • Peyu: "Si no has tingut xandall de tactel no has tingut infància"
  Veure vídeo

  Peyu: "Si no has tingut xandall de tactel no has tingut infància"

  No us perdeu les respostes del polifacètic actor i humorista Peyu als seguidors del Live. Ha parlat de tot, de "Bricoheroes", de "Natura sàvia", d'"APM?", de futbol, de formatge, de la paternitat, de política i de l'obra de teatre "El gallardo español", que representa actualment.

 • Bricoheroes - Com construir el teu propi taüt
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com construir el teu propi taüt

  Últim capítol de la primera temporada de "Bricoheroes"! Acabem d'una forma molt simbòlica i elegant: us ensenyem a construir el vostre propi taüt, per deixar-ho tot ben lligat el dia que -Déu vulgui que sigui d'aquí molts anys- falteu. Si és que ja ho diuen: "Si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit…"

 • Millors moments de la primera temporada
  Veure vídeo

  Millors moments de la primera temporada

  Tenim la solució per afrontar el confinament! Capítol especial Covid-19, amb els millors moments de la primera temporada de "BricoHeroes"! En Peyu i en Jair ja us van dir que havíeu de tenir "cuidadu" amb la corona. Ara, no us pensàveu que seria la corona del coronavirus, oi?

 • Bricoheroes - Com reparar el lavabo
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com reparar el lavabo

  Penúltim capítol de la temporada. Els "bricoheroes" s'han de veure les cares amb un enemic molt poderós: els sanitaris. No, no ens referim a les urgències mèdiques. Les temudes aixetes que sempre perden, els maleïts sifons i els vàters embussats… un malson per qualsevol humà, però una bona oportunitat perquè un bon "bricoheroe" demostri de quina pasta està fet.

 • Bricoheroes - Com reparar la bici
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com reparar la bici

  "Aquest diumenge no puc venir en bici perquè tinc una roda punxada". Ni aquest diumenge, ni cap altre; si fa mig any que tens la bici abandonada, amb un pam de pols. Prou excuses! Els Bricoheroes us ensenyem a posar a punt la bicicleta. La bicicleta de muntanya, evidentment. No agafeu la de carretera, que passen molts cotxes i ens feu patir.

 • Bricoheroes - Com muntar un "moble kit"
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com muntar un "moble kit"

  Els Bricoheroes volien muntar un armari reciclant palets, però ja n'estem fins als nassos, dels palets. Així, doncs, han optat per muntar un moble kit. Capítol aparentment senzill i relaxat, ens costa molt d'imaginar que els nostres herois del bricolatge no sàpiguen muntar un moble kit, amb instruccions incloses.

 • Bricoheroes - Com crear una taula de llum
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com crear una taula de llum

  Capítol psicodèlic! Els BricoHeroes ens ensenyen a construir una taula de llum! És a dir, una taula petita, amb la base translúcida i llums led a dins. La canalla fliparà i, un cop els hagi passat l'ensurt inicial, no pararan de jugar-hi. Però després, si amb 8 anys us demanen per anar al Sónar Kids, no us estranyeu.

 • Bricoheroes - Com descobrir els millors "trucos"
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com descobrir els millors "trucos"

  Un capítol ple de "life hacks" per fer-vos la vida molt més fàcil i agradable. El que volem dir és que us portem uns quants consells de merda, la majoria de sentit comú, que en un primer moment sembla que et canviaran la vida, però que al cap de dos dies ja no et recordes de cap.

 • Bricoheroes - Com fer instruments per Nadal
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com fer instruments per Nadal

  Segon especial de Nadal, on cantarem nadales a la vora del foc. Per fer-ho, utilitzarem una pandereta i una simbomba fetes per nosaltres mateixos. Ni el senyor Antonio Stradivari hauria aconseguit una sonoritat com la dels nostres instruments!

 • Jair Domínguez: "Si tens opinió i no tens 'haters', és que ets 'gilipolles'"
  Veure vídeo

  Jair Domínguez: "Si tens opinió i no tens 'haters', és que ets 'gilipolles'"

  Efectivament, el periodista, guionista i escriptor no ha decebut els seguidors del live pregunta-resposta, i ha dit la veritat i res més que la veritat! Ell volia ser dinosaure, astronauta, el que volen tots els nens, però ha acabat fent l'"Està passant" i el "Bricoheroes".

 • Bricoheroes - Com decorar per Nadal
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com decorar per Nadal

  Ja s'acosta Nadal, i els BricoHeroes us porten unes quantes idees per decorar la llar. Sisplau, cremeu d'una vegada la figura del Pare Noel que puja grimpant pel balcó, feu aquest favor a la humanitat. Nosaltres us proposem fer un tió i un centre de taula en forma d'arbre de Nadal.

 • Bricoheroes - Com restaurar gronxadors i fer un sorral
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com restaurar gronxadors i fer un sorral

  Els gronxadors ja no grinyolen, ja no sents les rialles de la canalla. Els parcs estan buits, no hi ha ningú; quina imatge tan terrible. Ara la canalla està tot el dia tancada a casa, enganxats al mòbil. Els BricoHeroes us ensenyen a construir un sorral i a restaurar uns gronxadors perquè els genolls pelats i els castells de sorra no es perdin en l'oblit.

 • Bricoheroes - Com camperitzar una furgo
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com camperitzar una furgo

  Per trencar amb els esquemes, deixar-ho tot enrere i ser una autèntica ànima rebel, primer has de tenir una furgoneta camperitzada, si no és així, no seràs mai ningú. Els BricoHeroes t'ensenyen a camperitzar la furgo i a viure la vida al màxim. És veritat que ha plogut molt des dels anys 70, potser arribeu un pèl tard, però no defalliu, "Peace and Love".

 • Bricoheroes - Com instal·lar una pèrgola
  Veure vídeo

  Bricoheroes - Com instal·lar una pèrgola

  Atenció! Capítol de gran dificultat! Muntar una pèrgola al jardí no és una cosa fàcil; és la creació de més envergadura que hem fet fins ara. És veritat que ja hem fet 10 capítols i els BricoHeroes haurien de ser capaços de fer-ho, però hem de tenir en compte que aquí entra en joc el nostre amic formigó.

Anar al contingut