TOTS ELS PROGRAMES

 • El número de loteria del Vick
  Veure vídeo

  El número de loteria del Vick

  Al Vick li toca la rifa, però abans de poder anar a cobrar el premi, rep una trucada del senyor Li per dir-li que passarà per casa seva. El llenyataire s'angoixa pensant que el seu amo li vol prendre el número i busca desesperadament un lloc on amagar-lo fins que se n'hagi anat.

 • La Xut-Xut fa un amic
  Veure vídeo

  La Xut-Xut fa un amic

  La Xut-Xut se sent molt sola perquè tothom la defuig quan es posa a cantar. Però una nit, un mussol misteriós es posa a cantar amb ella i es fan amics. El Bruc i companyia no s'ho acaben de creure perquè no hi ha cap més mussol al bosc. Però la Xut-Xut ha quedat amb ell per veure's.

 • La guerra del sashimi
  Veure vídeo

  La guerra del sashimi

  En lloc de pagar-li la nòmina amb diners, l'amo del Vick li paga amb sashimi. El Vick té tanta gana que no vol compartir el peix ni amb el Fabian ni amb els ossos. Però, en un descuit seu, la caixa del sashimi desapareix i el llenyataire acusarà del robatori algú que no ha sigut.

 • A fer dentetes
  Veure vídeo

  A fer dentetes

  Sense saber-ho, el Vick s'endu dins de la seva camioneta un hàmster. L'animaló es dedica a rosegar tot el que troba a la cabana del llenyataire. Amb ajuda dels dos germans ossos, el Vick buscarà el misteriós intrús que li està destrossant la casa.

 • El mundial, peti qui peti
  Veure vídeo

  El mundial, peti qui peti

  El mundial de futbol està a punt de començar i el Vick no se'n vol perdre cap partit. Però se li espatlla l'antena i n'ha d'anar a comprar una de nova. En un ensurt amb la camioneta, l'antena va a parar a dalt d'un arbre. Els animals del bosc l'ajudaran a recuperar-la a canvi de menjar i de veure els partits.

 • Hi havia una vegada (2a part)
  Veure vídeo

  Hi havia una vegada (2a part)

  El Bruc continua explicant el conte del Rei Fosc, que ha enverinat la Reina Esperit i està destruint tot el bosc. Els guardians de la reina van a demanar ajuda al gran savi, que els ordena que recuperin la poncella on la reina ha dipositat tots els seus poders màgics.

 • Hi havia una vegada (1a part)
  Veure vídeo

  Hi havia una vegada (1a part)

  Fa calor i ningú pot dormir, al bosc. Per passar l'estona i agafar son, el Bruc explica a la colla un conte sobre el malvat Rei Fosc, que vol destruir el bosc. Per sort, la Reina Esperit sempre arregla la destrucció que causa. Però el rei del món subterrani té un pla per eliminar la reina del bosc per sempre.

 • Viatge al fons del llac
  Veure vídeo

  Viatge al fons del llac

  El Barzer té molta calor i es banya al llac desobeint el Bruc, que li diu que és molt perillós ficar-s'hi tot sol. Però el Barzer aprendrà una bona lliçó quan creu que el Warren i el Fabian han caigut a l'aigua i s'han ofegat.