TOTS ELS PROGRAMES

  • Pèsols i faves
    Veure vídeo

    Pèsols i faves

    En aquest capítol sembrem pèsols i faves, dues lleguminoses que es conreen des de fa milers d'anys.

    En aquest capítol sembrem pèsols i faves, dues lleguminoses que es conreen des de fa milers d'anys.

  • Préssecs
    Veure vídeo

    Préssecs

    Ens desplacem al Papiol per parlar del préssec, la fruita de la longevitat.

    Ens desplacem al Papiol per parlar del préssec, la fruita de la longevitat.

  • Albergínies
    Veure vídeo

    Albergínies

    La protagonista és l'albergínia, un vegetal originari de l'Índia però que ha arrelat fortament a la Mediterrània.

    La protagonista és l'albergínia, un vegetal originari de l'Índia però que ha arrelat fortament a la Mediterrània.

  • Enciam i escarola
    Veure vídeo

    Enciam i escarola

    Parlem de l'enciam i l'escarola, dues parentes omnipresents a les nostres amanides.

    Parlem de l'enciam i l'escarola, dues parentes omnipresents a les nostres amanides.

  • Taronges i mandarines
    Veure vídeo

    Taronges i mandarines

    Ens desplacem a Alcanar per parlar de taronges i mandarines, les reines de la fruita d'hivern.

    Ens desplacem a Alcanar per parlar de taronges i mandarines, les reines de la fruita d'hivern.

  • Oliva
    Veure vídeo

    Oliva

    Ens desplacem a les Borges Blanques per collir olives i mostrar el procés de producció de l'oli.

    Ens desplacem a les Borges Blanques per collir olives i mostrar el procés de producció de l'oli.

  • Carbassa
    Veure vídeo

    Carbassa

    La carbassa és la més majestuosa de les hortalisses i la protagonista d'aquest programa.

    La carbassa és la més majestuosa de les hortalisses i la protagonista d'aquest programa.

  • Ametlles
    Veure vídeo

    Ametlles

    Ens desplacem a Vilaplana per parlar d'ametlles, les reines de les salses i de la rebosteria a la nostra cuina.

    Ens desplacem a Vilaplana per parlar d'ametlles, les reines de les salses i de la rebosteria a la nostra cuina.

  • Mongetes tendres i fesols
    Veure vídeo

    Mongetes tendres i fesols

    Parlem de la mongeta, ja sigui tendra o seca, una de les lleguminoses més consumides arreu del món.

    Parlem de la mongeta, ja sigui tendra o seca, una de les lleguminoses més consumides arreu del món.

  • Carxofes
    Veure vídeo

    Carxofes

    Ens desplacem al Prat de Llobregat per parlar de carxofes amb el pagès Antoni Torres.

    Ens desplacem al Prat de Llobregat per parlar de carxofes amb el pagès Antoni Torres.

  • Herbes aromàtiques
    Veure vídeo

    Herbes aromàtiques

    Sembrem, conreem i olorem herbes aromàtiques, les plantes que donen més gust a les nostres receptes.

    Sembrem, conreem i olorem herbes aromàtiques, les plantes que donen més gust a les nostres receptes.

  • Pastanagues
    Veure vídeo

    Pastanagues

    Parlem de pastanagues, un vegetal tan popular que fins i tot té un museu.

    Parlem de pastanagues, un vegetal tan popular que fins i tot té un museu.

  • Raïm i panses
    Veure vídeo

    Raïm i panses

    Els protagonistes d'aquest programa són el raïm i les panses, un conreu molt tradicional i popular a Catalunya.

    Els protagonistes d'aquest programa són el raïm i les panses, un conreu molt tradicional i popular a Catalunya.

  • Pebrots
    Veure vídeo

    Pebrots

    En aquest capítol, una hortalissa omnipresent i amb mil formes, mides, gustos i colors: el pebrot.

    En aquest capítol, una hortalissa omnipresent i amb mil formes, mides, gustos i colors: el pebrot.

  • Nous
    Veure vídeo

    Nous

    Ens desplacem a Crespià per descobrir el conreu de la noguera i el seu fruit, la nou.

    Ens desplacem a Crespià per descobrir el conreu de la noguera i el seu fruit, la nou.

Anar al contingut