Per què els pèsols ens fan més feliços? Ens ho descobreix la Dra. Pilar Senpau.
L'Ada afegeix uns tirabecs a un saltat de verdures i una crema de ceba per acompanyar-los.
Aprendrem a cuinar un rostit de cap de llom amb préssecs.
L'Ada Parellada ens prepara uns raviolis d'albergínia amb brandada de bacallà ben originals.
Amb aquesta recepta serem molt llaminers i endolcirem l'escarola.
L'Ada Parellada ens mostra com podem cuinar un llenguado a la taronja.
Sempre amaniu les amanides igual? En aquest vídeo, l'Ada ens presenta sis vinagretes ben diferents per fer única cada amanida.
L'Ada ens explica com fer uns espaguetis de carbassa per acompanyar el rap.
Descobrirem el punt més dolç de l'Ada amb uns bombons d'ametlles.
L'Ada cuina unes mongetes tendres a l'estil oriental amb tofu.
L'Ada parellada explica com fer aquest plat que combina carxofes amb cloïsses
Una de les funcions de les herbes aromàtiques en aquesta recepta: macerem un filet.
Ajuntem en una mateixa recepta panses i raïm.
L'Ada ens ensenya les claus per fer una bona crema de pastanaga.
Pebrots amb formatge? Descobrim com combinar-los amb l'Ada Parellada.
Una amanida original amb figues farcides de nous.
Barregem cultures de tot el món amb aquesta recepta de carbassó.
Com podem menjar calçots sense embrutar-nos els dits? L'Ada ens ho ensenya amb aquesta recepta.