Bombons de marcona amb crema de cafè
Ingredients per 4 persones
- 100 g d'ametlla marcona crua
- 100 g d'ametlla marcona torrada i triturada
- 125 g de xocolata blanca
- 50 g de cacau en pols
- 250 g de formatge mascarpone
- 2 ous
- 1 sobre de cafè en pols
- 25 g de mantega
- 160 g de sucre
ReceptaFiquem tres cullerades de sucre a la paella i esperem que es faci caramel. Hi aboquem les ametlles crues i les arrebossem amb el caramel. Les estenem sobre un paper "sulfuritzat" (paper de forn)
Fonem la xocolata blanca al bany maria i la barregem amb la mantega i l'ametlla torrada i triturada.
Submergim les ametlles caramelitades en la crema de xocolata blanca. Sobre un paper "sulfurat" // de forn, situem les ametlles amb crema per separat i els fiquem a la nevera a refredar.
Quan siguin freds, els arrebossem amb cacau en pols.
Batem els rovells dels ous amb la resta de sucre fins que quedin blancs i augmentin de volum. Hi afegim el mascarpone i tornem a batre. Finalment hi aboquem el cafè en pols.
Servim els bombons acompanyats de cafè torrat.