Crema de pastanaga i llimona
Ingredients per 4 persones
- 1 kg de pastanagues
- 1 llimona
- 1 ceba
- Julivert
- 100 g de mantega
- 200 ml de nata líquida
- 100 g de barreja de fruites seques de l'Índia
- Sal
ReceptaPelem i tallem la ceba, i la sofregim a foc lent amb la mantega.
Pelem les pastanagues. Fem uns talls fins i els tallem a juliana, els posem en aigua freda perquè s'enrinxolin.
Tallem les pastanagues a daus i les afegim a la cassola de la ceba. Coem a foc fort i quan s'hagin enrossit, les cobrim amb aigua i les fem coure, durant una mitja hora o fins que siguin toves.
Triturem bé fins aconseguir una crema fina.
Quan sigui fred, afegim el suc de la llimona i la nata. Barregem i salpebrem.
Tallem petit el julivert i l'amarem d'oli. Acabem la crema de pastanaga amb oli de julivert.