Raviolis farcits de calçots, carbassó i poma
Ingredients per 4 persones
- 18 calçots
- 200 g de salsa de calçots
- 300 g de farina
- 3 ous
- 1 carbassó
- 2 pomes
- Unes branques de farigola
- Una mica d'espígol
- Oli
- Sal
ReceptaBatem la farina i els ous amb un rajolí d'oli fins aconseguir una massa homogènia i després pastem durant deu minuts.
Estirem la massa enfarinada, l'aprimem i la tallem a la mida del motlle.
Pelem els calçots i piquem la part blanca.
Per fer el farcit, coem amb un raig d'oli els calçots picats, el carbassó i la poma tallats menuts, a foc lent. Salem.
Posem les làmines de pasta sobre el motlle. Hi afegim el farcit ja fred. A sobre hi col·loquem una segona làmina de parta i seccionem amb el corró. Enretirem el sobrant.
Saltem els altres calçots tallats a trossos de dos dits de llargària, en una paella, amb un raig d'oli i una mica de sal. Només s'han d'enrossir.
Separem els raviolis del motlle i els bullim amb força aigua i sal, tres minuts.
Servim els raviolis amb la salsa de calçots i els calçots saltats. Acabem amb una mica de farigola i una flor d'espígol.