Anar a la navegació principalAnar al contingut

Trinxat de patata i botifarra amb bolets



Ingredients per 4 persones

  • 4 patates grosses
  • 3 botifarres negres
  • 2 cebes
  • 3 grans d'all
  • 300 g de barreja de bolets
  • Sal
  • Pebre


Recepta

Pelem la ceba i la trinxem. La sofregim ben menuda, en una paella amb un raig d'oli, a foc lent, i hi afegim l'all a mitja cocció.

Pelem la botifarra negra i la trinxem.

Pelem les patates prèviament bullides.

Afegim la botifarra al sofregit, després les patates i un pessic de sal.

Amalgamem la barreja amb una forquilla de fusta i la mantenim al foc fins torrar-la.

Tallem els bolets nets a daus i els saltem en una paella, amb un raig d'oli, a foc alt fins que perdin l'aigua. Salpebrem.

Servim el trinxat amb els bolets a sobre.