Mousse de iogurt, coco i maduixots
Ingredients per 4 persones
- 500 g de maduixots
- 3 iogurts
- 50 g de coco
- 200 g de galetes Maria
- 20 g de festucs
- 100 g de mantega
- ¿l de nata
- 150 g de sucre
- 5 fulles de gelatina
- 150 g de melmelada de maduixa
Recepta:Piquem els festucs pelats i esmicolem les galetes. Ho barregem tot amb la mantega tova. En fem una massa que serà la base del pastís i la posarem en un cilindre metàl·lic que fa de motlle.
Batem la nata a velocitat mitjana. La nata ha d'estar ben freda. Hi afegim el sucre en pluja. Quan ja ha muntat, barregem el iogurt, amb cura que la nata no s'abaixi. I hi posem la gelatina fosa. Finalment hi posem el coco ratllat.
Tallem els maduixots a làmines i els disposem sobre la base de galeta. Amb una màniga pastissera, cobrim els maduixots amb la mousse de iogurt i acabem amb més maduixots tallats.
Fiquem els motlles dues hores a la nevera.