Batalla modernista: Palau de la Música Catalana-Cripta i Colònia Güell

Confrontem dos dels recintes modernistes més màgics del món: el Palau de la Música Catalana, l'espectacular auditori de Domènech i Montaner per a l'Orfeó Català, i la Cripta i la Colònia Güell, la colònia industrial més elegant del món que amaga la joia secreta d'Antoni Gaudí.

Laia Fontàn i Candela Figueras són les encarregades de conèixer testimonis i exposar arguments per fer decantar el públic a favor del seu monument a "Batalla monumental". Totes dues viatgen en el temps per aconseguir que el seu sigui el monument modernista guanyador. La Candela es posa en la pell d'una treballadora de la colònia de l'època, i la Laia s'endinsa en els racons més desconeguts del Palau de la Música Catalana.

En aquesta batalla modernista, les ajuden a convèncer l'audiència el líder del grup Love of Lesbian, Santi Balmes, que revela la història del seu avi, antic treballador de la colònia Güell, i per defensar l'auditori de Domènech i Montaner, la Laia compta amb l'ajuda d'Els Amics de les Arts, uns autèntics enamorats del Palau. Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'una batalla singular on, com sempre, és l'audiència qui ha pres la decisió final en aquest duel modernista amb el seu vot a les xarxes socials del programa, a @BatallaTV3, escollint com a finalista el Palau de la Música Catalana.

TEMES:
PatrimoniCultura
Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3