Batalla del modernisme: La Pedrera-Recinte Modernista de Sant Pau

Aquesta nova "Batalla monumental" confronta dos dels edificis modernistes més fotografiats del món i més imponents de Barcelona: la Pedrera, un exemple d'arquitectura orgànica i la joia més preuada d'Antoni Gaudí, i el Recinte Modernista de Sant Pau, la petita ciutat que Domènech i Montaner va dissenyar per curar els barcelonins.

Com cada setmana, la Candela Figueras al Recinte Modernista de Sant Pau i l'Ivan Medina a la Pedrera són els encarregats de conèixer testimonis i exposar arguments per fer decantar el públic a favor del seu monument.

Tots dos viatjaran en el temps per aconseguir que el seu sigui el monument modernista guanyador. L'Ivan es posarà en la pell d'un veí de la casa Milà de l'època, i la Candela es convertirà en una infermera dels anys 30 de l'hospital de la ciutat. En aquesta batalla modernista els ajudaran a convèncer l'audiència personatges de renom com la reconeguda arquitecta Benedetta Tagliabue o el dissenyador Javier Mariscal.

Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'una nova batalla singular on, com sempre, serà l'audiència qui prendrà la decisió de quin monument passa a la final del programa en aquest duel modernista votant durant tota la setmana a les xarxes socials del programa, a @BatallaTV3.

TEMES:
Patrimoni
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3