Batalla de muralles: Cervera-Montblanc

La batalla d'aquest capítol es lliura entre dos dels recintes emmurallats més significatius del nostre territori: les muralles de Cervera i les muralles de Montblanc.

Candela Figueras i Laia Fontàn entrevisten experts i exposen arguments per fer decantar el públic a favor del seu monument. Les dues reporteres de "Batalla monumental" faran el que calgui per aconseguir que el seu sigui el monument guanyador del duel: la Candela, montblanquina de raça, vol tornar a casa seva, amb la victòria a la mà i per això, competeix en unes justes medievals molt especials i es posa a la pell del drac de Sant Jordi de Montblanc. Per la seva part, la Laia no està disposada a quedar enrere i participa, com una diablessa més, en una recreació de la Festa de l'Aquelarre de Cervera.

En aquesta batalla, les ajuden a convèncer l'audiència personatges populars com els campions cerverins de motociclisme Marc Márquez i Àlex Márquez o el bateria d'Els Pets, Joan Reig, que defensa les muralles de Montblanc. Roger de Gràcia és el presentador i el narrador d'una nova batalla on, com sempre, és l'audiència la que ha decidit que les muralles de Montblanc siguin les finalistes d'aquest duel medieval votant a través de les xarxes socials del programa a @BatallaTV3.

TEMES:
PatrimoniCultura
Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3