T2xC4 - Batalla de la fe: Santa Maria de Ripoll-Cartoixa d'Escaladei

Aquesta "Batalla monumental" es lliura entre dos dels monestirs més emblemàtics i bells de Catalunya: el de Santa Maria de Ripoll, bressol de Catalunya, i la cartoixa d'Escaladei, una joia amagada al mig del Priorat. Estem parlant d'una autèntica "batalla de la fe"!

Com a cada programa, Laia Fontàn i Candela Figueras buscaran els millors arguments i els testimonis més convincents per aconseguir que el seu sigui el monument guanyador del capítol. Totes dues estan disposades a donar-ho tot per decantar la balança a favor del seu monument. Aquesta vegada, la Laia buscarà respostes al mite de Guifré el Pilós des de Ripoll i la Candela aprendrà a viure com un autèntic monjo cartoixà de l'època des d'Escaladei.

En aquesta batalla medieval, les ajudaran a convèncer a l'audiència l'actor Lluís Soler, que ha interpretat centenars de vegades el comte Arnau, i la popular cuinera Gessamí Caramés, que podem veure cada setmana al programa "Cuines" de TV3, que ensenyarà a la Candela una de les receptes més preuades dels monjos cartoixans: el menjar blanc.

Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'una nova batalla singular de monuments on, com sempre, és l'audiència la que ha decidit que la Cartoixa d'Escaladei és la guanyadora d'aquest duel entre monestirs votant a les xarxes socials del programa, a @BatallaTV3.

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3