Batalla de fortaleses: Castell de Mur-Castell de Montsoriu

Al primer capítol de la segona temporada de "Batalla monumental", la batalla es lliura entre dues fortaleses inexpugnables: el castell de Montsoriu, considerat el castell gòtic més bonic de Catalunya, i el castell de Mur, el castell romànic més espectacular de casa nostra.

Candela Figueras i Laia Fontàn, en la seva estrena al programa, busquen els millors arguments i els testimonis més convincents per aconseguir que el seu sigui el monument guanyador del duel. Així, la Candela i la Laia aprenen a lluitar amb armes medievals i coneixen la història dels grans cavallers que van habitar als dos magnífics castells: Bernat II de Cabrera i Arnau Mir de Tost.

En aquesta batalla medieval, les ajuden a convèncer l'audiència el popular humorista i presentador d'"El foraster", de TV3, Quim Masferrer, un autèntic fanàtic del castell de Montsoriu, i, per part del castell de Mur, el periodista i escriptor Martí Gironell, que revela la història que amaguen els frescos de la col·legiata del castell de Mur, que va inspirar el seu llibre "Strappo". 

Roger de Gràcia fa d'àrbitre neutral d'aquesta batalla, on és l'audiència la que ha decidit que el castell de Montsoriu sigui el primer finalista de la segona temporada votant a les xarxes socials del programa, a @BatallaTV3.

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3