Batalla de clàssics: Empúries-Tàrraco

En el primer capítol, la batalla es lliura entre els dos jaciments clàssics més espectaculars de Catalunya: Empúries i Tàrraco.

La Candela Figueras i l'Ivan Medina seran els encarregats, cada setmana, de conèixer testimonis i exposar arguments que facin decantar el públic a favor del seu monument. Tots dos estan disposats a fer, del seu, el jaciment clàssic més èpic: l'Ivan es posarà en la pell d'un comerciant grec a Emporion, i la Candela es convertirà en gladiadora romana per defensar Tàrraco a l'amfiteatre de la ciutat. En aquesta batalla, els ajudaran a convèncer l'audiència personatges populars com l'actor i humorista Fermí Fernàndez o el reconegut economista Xavier Sala i Martín. Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies de "Batalla monumental" on, cada setmana a TV3, serà l'audiència qui decidirà el guanyador de cada duel.

Avui la cosa va de clàssics: la Candela Figueras viatja fins a la Tàrraco romana i l'Ivan Medina ens transporta a l'antiga ciutat d'Emporion per posar cara a cara dos dels jaciments arqueològics més icònics de Catalunya. L'audiència haurà de decidir quin dels dos monuments passa a la gran final votant a través de les xarxes socials de @BatallaTV3.

TEMES:
PatrimoniCultura
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3