Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3

Recerca de La Marató 2014: validada una tecnologia basada en les microones per estudiar els stents coronaris

Aquest projecte, encapçalat pel doctor Oriol Rodríguez Leor, de l'Institut d'Investigació de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, ha permès validar una tecnologia basada en les microones per estudiar els stents coronaris d'una forma no invasiva i sense la utilització de radiacions ionitzants, que monitoritza el comportament de l'stent i observa certes complicacions que d'una altra manera no seria possible detectar. Aquest és un dels 43 avenços en malalties del cor impulsat amb fons de La Marató del 2014.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut