Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3

Recerca de La Marató 2014: s'implanten holters injectables per seguir les arrítmies

Gràcies a aquest projecte, s'ha aconseguit implantar holters injectables, uns aparells molt petits que van sota la pell i sobre del cor i que graven el ritme del cor durant tres anys, la qual cosa permet fer una avaluació de l'arrítmia de manera precisa i prospectiva. Aquest és un dels 43 avenços en malalties del cor impulsat amb fons de La Marató del 2014 i ha estat dut a terme pel doctor Ermengol Vallès Gras, de l'Institut Hospital Mar d'Investigacions Mèdiques.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut