Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
SIMPOSI DE LA MARATÓ 2014: MALALTIES DEL COR

Recerca de La Marató 2014: s'avança en el coneixement del trombus responsable de l'infart de miocardi

L'infart agut de miocardi es produeix quan una artèria s'obstrueix a causa d'un trombus. L'objectiu d'aquest projecte, dut a terme pel doctor Àngel Ramon Cequier Fillat, de l'Hospital Universitari de Bellvitge, ha estat estudiar la formació i progressió d'aquest trombus amb una imatge de l'interior de l'artèria coronària, així com analitzar el propi trombus. Els resultats obren la porta a noves estratègies terapèutiques en el tractament inicial de pacients amb infart agut.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut