Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
SIMPOSI DE LA MARATÓ 2014: MALALTIES DEL COR

Recerca de La Marató 2014: identificat un nou biomarcador per controlar la progressió de l'estenosi aòrtica

Existeixen biomarcadors que es relacionen amb una progressió més ràpida de l'estenosi aòrtica degenerativa. Gràcies a aquest estudi, dut a terme per la doctora Begoña Benito Villabriga, de l'Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, es poden identificar els anomenats progressors ràpids de la malaltia, per desenvolupar noves teràpies en el futur. Aquest és un dels 43 avenços en malalties del cor impulsats amb fons de La Marató del 2014.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut