Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
SIMPOSI DE LA MARATÓ 2014: MALALTIES DEL COR

Recerca de La Marató 2014: és possible trobar la causa de més de la meitat dels casos d'anomalies congènites de cor

Aquest estudi sobre els factors genètics, epigenètics i ambientals de les malformacions cardíaques congènites ha conclòs que és posible trobar-ne la causa de més de la meitat, incloent-hi les de causes heretades i les de causes adquirides, durant el desenvolupament del fetus. El projecte també ha estudiat la importància de la dieta durant l'embaràs. Ha estat dut a terme pel doctor Luis A. Pérez Jurado, de l'Universitat Pompeu Fabra, i és un dels 43 projectes en malalties del cor impulsat amb fons de La Marató del 2014.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut