Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3

Recerca de La Marató 2014: millora del tractament antibiòtic de l'endocarditis

Els resultats d'aquest estudi ha conclòs que la daptomicina sempre s'ha d'administrar en dosis altes i combinada amb antibiòtics beta-lactàmics. Això ajudarà a millorar el tractament antibiòtic de l'endocarditis per Staphylococcus aureus sensible a la meticil·lina i tindrà impacte en les guies de la pràctica clínica. Aquest és un dels 43 avenços en malalties del cor impulsat amb fons de La Marató del 2014 i ha estat liderat pel doctor Josep Maria Miró Meda, de l'Institut d'Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut