Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Simposi de La Marató 2014: malalties del cor

Recerca de La Marató 2014: assaig clínic per trobar un tractament eficient per a la hipertensió pulmonar

La hipertensió pulmonar és una complicació greu i molt freqüent en pacients amb cardiopaties i per a la qual no hi ha tractament. En aquest assaig clínic multicèntric, liderat per la doctora Ana García Álvarez, de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, se n'ha avaluat un de possible. Si els resultats de l'assaig són positius, es convertiria en el primer tractament eficient d'aquesta complicació, fet que suposaria una millora substancial en la qualitat de vida i l'evolució dels pacients amb cardiopaties. Aquest és un dels 43 avenços en malalties del cor impulsat amb fons de La Marató del 2014.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut