Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
RECERCA DE LA MARATÓ 2014: MALALTIES DEL COR

Recerca de La Marató 2014: descoberts nous marcadors per predir el risc de tenir un aneurisma de l'aorta ascendent

Tres equips investigadors, liderats pel doctor Arturo Evangelista Masip, de l'Institut de Recerca Hospital Universitari Vall d'Hebron, han estudiat els factors biomoleculars, epigenètics i biomecànics implicats en l'aneurisma de l'aorta ascendent. Amb els nous marcadors que han descobert, es podrà predir amb més precisió quins pacients tenen més risc de desenvolupar aquesta malaltia, fer-los un seguiment més acurat i subministrar-los tractaments més adequats. Aquest és un dels 43 avenços en malalties del cor impulsat amb fons de La Marató del 2014.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut