Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3

Recerca de La Marató 2014: s'identifiquen els factors de risc associats a la dilatació de l'aorta ascendent

L'estudi ha posat de manifest la rellevància de la dilatació aòrtica com a complicació tardana de la malaltia i ha observat que és més freqüent en pacients homes, fumadors i que han rebut tractaments més curts per la falta de rebrots o d'activitat inflamatòria clínicament detectable. El projecte ha estat liderat per la doctora M. Cinta Cid Xutglà, de l'Institut d'Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer, i és un dels 43 avenços en malalties del cor impulsat amb fons de La Marató del 2014.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut