TOTS ELS CLIPS

 • Talking Galleries - Edició literària
  Veure vídeo

  Talking Galleries - Edició literària

  Descobrint el Talking Galleries

 • Resum: Edició literària
  Veure vídeo

  Resum: Edició literària

  Darrere de cada llibre i de cada autor hi ha la feina d'un editor. L'editor treballa per endreçar les obres que vol publicar, per fer que vegin la llum i per preservar-les de l'oblit. Sempre hi haurà obres per descobrir, per rescatar i per donar a conèixer. Els editors estan disposats a millorar el món que ens envolta transformant les idees en llibres

 • Setdart - Galeristes
  Veure vídeo

  Setdart - Galeristes

  Descobrim una nova manera de fer arribar l'art amb Setdart i les subhastes online. Et fa por comprar art? Setdart és la millor eina per començar.

 • Resum: Galerista
  Veure vídeo

  Resum: Galerista

  La relació amb els artistes és una part important de la feina dels galeristes però no és l'única. També cal tenir cura dels col·leccionistes que demanen assessorament i complicitat. Aquest ofici requereix entendre els mecanismes de la creativitat i del mercat de l'art. Cal tenir curiositat, iniciativa i una constant formació.

 • I got you under my skin - Cantant d'òpera
  Veure vídeo

  I got you under my skin - Cantant d'òpera

  Stefano Palatchi ens demostra que un cantant d'òpera pot tenir molts registres vocals. Acompanyat per Francesc Capella, ens proposa un clàssic per comprovar-ho.

 • Resum: arts aplicades
  Veure vídeo

  Resum: arts aplicades

  Tota expressió artística parteix d'una necessitat expressiva o utilitària que, amb el pas del temps, donarà pas a l'entreteniment i la reflexió. Els professionals de les arts aplicades posen els seus coneixements al servei de persones i continguts que tenen a veure amb la discapacitat, la integració, l'educació i la salut.

 • Resum: Pianista
  Veure vídeo

  Resum: Pianista

  De totes les arts, la música és la més coneguda i reconeguda. Els humans ens comuniquem a través de les notes musicals creades per nosaltres mateixos o per instruments que ens hem inventat. Fruit d'aquesta necessitat s'han creat instruments de tots tipus. El més influent és el piano, element essencial en el procés formatiu musical.

 • Tots podem ballar - Dansa
  Veure vídeo

  Tots podem ballar - Dansa

  La ballarina Lali Ayguadé passeja pel barri d'Horta-Guinardó en busca de nous ballarins. Veurem que amb ganes, il·lusió i paciència... la dansa apareix per ella sola en tots nosaltres!

 • El vol de l'Institut
  Veure vídeo

  El vol de l'Institut

  Per fer del ball un art i una professió cal talent, vocació i moltes hores d'assaig. "Arts i oficis" ens mostra en aquesta edició com es formen els estudiants de dansa catalans, joves que es preparen per sortir de les aules havent après a volar. El seu objectiu: captivar els espectadors des dels principals escenaris.

 • Resum: Cantant d'òpera
  Veure vídeo

  Resum: Cantant d'òpera

  De totes les necessitats comunicatives que tenim, la de cantar és la més comuna. El cantant parteix d'aquest instint per fer de la seva vocació un ofici. I en el món de l'òpera, aquest ofici esdevé una de les especialitats més preuades del panorama cultural

 • Accialt i la dansa - Dansa
  Veure vídeo

  Accialt i la dansa - Dansa

  La companyia Accialt Flying Effects ens demostra que tot és possible. Encarregats de sumar bellesa, en aquest capítol fan volar els nostres ballarins del programa.

 • El reporter Marc - Disseny de Videojocs
  Veure vídeo

  El reporter Marc - Disseny de Videojocs

  En Marc Perich, estudiant de l'ENTI, fa de reporter d'"Arts i oficis" dins del Gamelab de Barcelona perquè els assistents puguin preguntar al professional del sector Xavier Carrillo tot el que es necessita per triomfar en el món del disseny de videojocs.

 • Resum: Dansa
  Veure vídeo

  Resum: Dansa

  Ballar forma part del nostre ser i amb bons mestres tothom pot ser un ballarí excepcional. Per això els centres de formació regulats ofereixen la possibilitat d'estudiar i ballar alhora.

 • La Minji visita El Asador de Aranda - Ceramista
  Veure vídeo

  La Minji visita El Asador de Aranda - Ceramista

  Un emblemàtic restaurant de Barcelona, El Asador de Aranda, i la ceramista Minji Jung tramen alguna cosa que encara no sabem

 • Resum: Disseny de videojocs
  Veure vídeo

  Resum: Disseny de videojocs

  El més difícil a l'hora de dissenyar un joc és aconseguir que flueixi. El sector dels videojocs ja és el gran referent del present i el futur del negoci digital. Molts consideren que el videojoc és el fill híbrid de totes les arts. En un joc hi ha dosis de narrativa, il·lustració, animació i realització al servei d'una història on el protagonista és el jugador.

Anar al contingut