TOTS ELS PROGRAMES

 • Capítol 6: "Arròs de borratxo"
  Veure vídeo

  Capítol 6: "Arròs de borratxo"

  El Xavi decideix oblidar a les dones per un temps i tornar a les arrels de la seva joventut per a ser feliç. Però la Luz li demana ajuda en un treball i descobreix que la joventut d'avui és diferent a la que ell creia. La tieta Paquita es retrobarà amb un antic amant seu.

 • Capítol 5: "Sobres d'arròs"
  Veure vídeo

  Capítol 5: "Sobres d'arròs"

  El Xavi es disculpa amb els companys de l'estudi per haver mentit i troba noves perspectives de feina per a ells. La Sònia torna a casa, però per a emportar-se les seves coses i la nevera, regal dels exsogres del Xavi. Don Teodoro i el seu exgendre tindran una agradable conversa.

 • Capítol 4: "Arròs integral"
  Veure vídeo

  Capítol 4: "Arròs integral"

  Les coses es compliquen a l'estudi, el Lluís i el Ricard sospiten del Xavi i ell els enganya prometent una feina per a IKEA. Mentrestant, el Xavi s'haurà de decidir si vol la Luz, la Sònia o totes dues alhora.

 • Capítol 3: "Arròs mar i muntanya"
  Veure vídeo

  Capítol 3: "Arròs mar i muntanya"

  El Xavi troba a faltar la Sònia, però la Luz li proposa una cita. El Xavi redescobrirà el món de les cites i intentarà seduir la Luz, però mai es podrà treure del damunt el record de la Sònia. El Xavi haurà de lluitar entre ser un "modernillo" enrotllat o un pagafantes més.

 • Capítol 2: "Arròs a la cubana"
  Veure vídeo

  Capítol 2: "Arròs a la cubana"

  El Xavi està deprimit per la ruptura amb la Sònia, però vol seguir vivint experiències noves i no es pot treure del cap una jove dissenyadora, la Luz. Els seus companys de l'estudi decideixen muntar-li una festa a casa, que se'ls escaparà de les mans.

 • Capítol 1: "Arròs a banda"
  Veure vídeo

  Capítol 1: "Arròs a banda"

  El Xavi és un jove dissenyador, modern i cosmopolita, que viu amb la seva nòvia de tota la vida, la Sònia. Ell creu ser feliç fins que un dia se n'adona que se li cova l'arròs. Ja té 30 anys, i té la sensació que la vida li passa per davant sense fer-hi res.

Anar al contingut