Arnau - Els dies secrets - capítol 5

Mentrestant, Arnau cau en una depressió. Impotent, renega d'ell mateix i, acompanyat de Bernat, s'encamina cap a l'exili.
En una romeria es troba amb el fals Arnau que amaga Mamburg. Lluiten i Arnau talla una mà al mercenari.
Odalric només pensa a matar Arnau. Però el fill encara no ha nascut. Mamburg decideix matar pel seu compte Arnau. Ho intenta a traïció però Bernat s'hi interposa i mor. Arnau, desolat, s'afegeix al grup de pelegrins que va a trobar-se amb un santó. Quan Arnau parla amb ell es queda sorprès: és Yazid, que, pobre i fugitiu, ara se sent un home lliure. Abans de marxar, Yazid anima Arnau que ell no renunciï tampoc a la llibertat.
Agra envia Elna, que està embarassada, riu amunt perquè es trobi amb Arnau. Mamburg, que les espia, avisa Odalric. La Garsa ja ha tingut el fill i Odalric se sent amb les mans lliures per matar Arnau.
Arnau i Elna es troben a les fonts del riu. Elna infanta una nena. Odalric també arriba a les fonts i intenta matar Arnau. Lluiten i, quan Arnau està a punt de matar-lo, li perdona la vida. Odalric, però, el fereix a traïció davant la mirada d' Ermengol, que no ho pot evitar.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3