Arnau - Els dies secrets - capítol 4

Arnau s'acomiada de les filles i, acompanyat pel seu criat més fidel, Bernat, s'amaga per preparar la venjança. Elna no ha pogut seguir Arnau, perquè Agra ho ha impedit.
Odalric no gosa fer-lo matar per por de l'amenaça de la bruixa i fa disfressar Mamburg de fals Arnau i li mana cometre atrocitats contra els pagesos i nobles fidels a Arnau perquè siguin ells mateixos els que el matin.
Entre el poble sorgeixen versions diferents i contradictòries sobre Arnau: per uns és un assassí, i per altres és l'únic que els pot alliberar de les arbitrarietats d'Odalric. La visió positiva sobre'Arnau s'intensifica quan Ermengol, que es descobreix davant Sància com un noble d'un altre comtat, també decideix prendre el paper d'Arnau, formar un exèrcit i conquerir terres als àrabs en nom del nou comte de Barcelona, Berenguer, en teoria aliat d'Odalric.
Odalric és cridat a Barcelona pel nou comte. I hi va amb l'esperança de fer pactes que li puguin ser favorables. Però allà es troba amb l'acusació d'haver muntat un judici fraudulent contra Arnau. És condemnat a buscar Arnau i restituir-li l'honor. Odalric se sent profundament humiliat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3