Arnau - Els dies secrets - capítol 1

A les terres de la frontera entre àrabs i cristians, al nord-est de la Península Ibèrica, uns bandolers sarraïns han capturat Arnau, un noble cristià.
Malferit, se l'emporten a través d'un bosc i, casualment, fan parada a casa d'Agra, la bruixa. Mentre Agra els dóna menjar, la seva filla, Elna, s'acosta a Arnau. Només es veuen un moment, però entre tots dos neix una atracció tan forta que, tant l'un com l'altre, ja no podran oblidar-se mai.
Fora de la cabana d'Agra, els sarraïns intenten vendre Arnau a un senyor àrab de Còrdova, Yazid, que està de viatge per aquelles terres. Yazid es queda amb Arnau i aposta amb un company que d'aquell home primitiu en farà una persona sensible.
Mentrestant, en terres cristianes, la família d'Arnau, la seva dona Sància, les dues filles i Odalric, el cunyat i el noble més poderós de la regió, el donen per mort. La dona d'Odalric, Garsa, no ha pogut donar un hereu al seu marit i enveja les dues filles de Sància. Sància enveja de Garsa que tingui un marit que l'estima. Ella no va ser mai feliç amb Arnau.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3