Ole tu!

 • "Ole tu" a Vic
  Veure vídeo

  "Ole tu" a Vic

  Heu anat mai a Vic? Doncs paga la pena. I si no, mireu tot el que ha trobat en Peyu: la torre de Pisa catalana, reixes d'inseguretat i un aparcament vigilat per oques i galls dindis.

 • Ole tu a l'Estartit
  Veure vídeo

  Ole tu a l'Estartit

  En Peyu ha estat aquesta setmana a l'Estartit i Torroella de Montgrí, on ha trobat coses ben curioses. Un aparcament on és pràcticament impossible d'aparcar-hi el cotxe o el banc més perillós de tot Catalunya. Ole tu!

 • Ole tu, a Montesquiu
  Veure vídeo

  Ole tu, a Montesquiu

  En Peyu visita aquesta setmana Montesquiu (Osona). Hi ha trobat fanals invencibles, testos surrealistes, una seu de l'APM i una parada per dos taxis. "Vamos allá, no?"

 • Ole Tu, a Berga
  Veure vídeo

  Ole Tu, a Berga

  Bolets de formigó, un pas de vianants al més pur estil "Humor amarillo" i gossos de morro interminable són els reclams turístics que en Peyu ha trobat al Centre d'Acollida Turístic de Berga. Tela marinera!

 • Ole Tu a Sant Feliu de Codines
  Veure vídeo

  Ole Tu a Sant Feliu de Codines

  L'Ole Tu viatja aquesta setmana a Sant Feliu de Codines, on en Peyu ha descobert uns rellotges de sol que marquen l'hora a partir del migdia, cotxes de la policia local totalment camuflats i petjades blaves pertot arreu. Sabeu per què?

 • Ole Tu a Tarragona
  Veure vídeo

  Ole Tu a Tarragona

  En Peyu agafa les maletes i viatja fins a Tarragona, on ha descobert el primer aparcament per a SOTOMS, un autobús que va a tot arreu i una rotonda que s'ha convertit en el Port Aventura dels conills. Ole tu!

 • Ole Tu a Platja d'Aro
  Veure vídeo

  Ole Tu a Platja d'Aro

  En Peyu viatja fins al Baix Empordà per visitar Platja d'Aro, una vila coneguda pels seus xais i els seus aparcaments de motos.

 • Ole tu, a Reus
  Veure vídeo

  Ole tu, a Reus

  En Peyu ha trobat el primer Polilleuger de Catalunya i ho ha fet a la ciutat de Reus, on també hi han fet un carril bici amb tanques i camps de bàsquet sense cistelles. Bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo...

 • Ole Tu a Lleida
  Veure vídeo

  Ole Tu a Lleida

  L'Ole Tu viatja aquesta setmana fins a Lleida, la primera ciutat que ha dedicat un monument al còlic nefrític. Passos de vianants caòtics i cadires que s'enfilen per les parets són altres de les magnífiques apostes de la capital del Segrià.

 • "Ole tu", a la Segarra
  Veure vídeo

  "Ole tu", a la Segarra

  En Peyu viatja aquesta setmana fins a Santa Coloma de Queralt, a la Baixa Segarra, on són força aficionats a posar senyals de trànsit als boscos, instal·lar bancs darrere les porteries de futbol i construir safareigs impossibles, entre altres genialitats.

 • Ole Tu, a Manresa
  Veure vídeo

  Ole Tu, a Manresa

  L'Ole Tu va fins a Manresa, capital del Bages. En Peyu ha descobert que allà són força aficionats a pintar stops pertot arreu i a posar guals on no toca. A més, han construït gàbies gegants en un parc públic i les portes més segures del món. Eso es tener la cabeza perdida!

 • Ole tu, a Ribes de Freser
  Veure vídeo

  Ole tu, a Ribes de Freser

  Aquesta setmana en Peyu se'n va fins al Ripollès, concretament fins a Ribes de Freser, un poble molt net on trobareu baranes impossibles i una perruqueria una mica estrambòtica. Ah! I si pot ser no hi aneu amb camió perquè la cosa està peluda!

 • Flamenc: èxit a Israel. Tel Aviv
  Veure vídeo

  Flamenc: èxit a Israel. Tel Aviv

  "¡Arsa, ole tu arte, eso es...!" Podríem ser a Sevilla, Cadis o Jerez de la Frontera, però no, continuem a Tel Aviv. En els darrers deu anys, el flamenc s'ha convertit en un dels gèneres més populars a Israel i hi ha com a mínim una acadèmia per ciutat. Els 20 anys del festival "Días de Flamenco" revelen la bona salut d'aquest art en l'escena israeliana; en alguns sentits, fins i tot més bona que a Espanya.

 • Ole tu, a Terrassa
  Veure vídeo

  Ole tu, a Terrassa

  En Peyu ha sabut que a Terrassa hi estan passant coses molt estranyes. En lloc de la gespa, reguen els carrers, fan escultures estrambòtiques, fan places que semblen carrers i han fet les voreres més perilloses del món per als gossos. Aneu amb compte!

 • Ole Tu, a Mollerussa
  Veure vídeo

  Ole Tu, a Mollerussa

  L'Ole Tu visita Mollerussa (Pla d'Urgell). En Peyu ha descobert que a la ciutat tenen una peculiar manera d'instal·lar els senyals de trànsit. Arran de terra, als patis de les escoles, pintades a les parets de les cases... n'hi ha per tot arreu!