Ole tu!

 • Ole tu a Celrà
  Veure vídeo

  Ole tu a Celrà

  En Peyu de la Jungla ha visitat Celrà, on ha trobat un Mikado gegant, aparcaments d'alt risc per a minusvàlids i unes estranyes construccions per llençar les escombraries.

 • Ole Tu a Artesa de Lleida
  Veure vídeo

  Ole Tu a Artesa de Lleida

  El "tour" d'en Peyu per terres catalanes el porta aquesta setmana fins a Artesa de Lleida. En aquesta vila del Segrià hi ha trobat el primer Tot a 100 dels brioixos, un pas de vianants que acaba en un mur i un balcó un pèl estrany.

 • Ole Tu Bescanó?
  Veure vídeo

  Ole Tu Bescanó?

  En Peyu ha estat incapaç de trobar el número 69 en un carrer de Bescanó. Puritanisme? Oblit? El cert és que a Bescanó hi passen coses estranyes. Han prohibit els dàlmates, tenen dominis d'internet .gos i no hi deixen aparcar als llocs on no passen els cotxes.

 • Ole Tu, a Sant Joan les Fonts
  Veure vídeo

  Ole Tu, a Sant Joan les Fonts

  L'Ole Tu visita Sant Joan les Fonts (Garrotxa), una vila coneguda mundialment per les seves cases estrambòtiques. La casa del bosc, la casa del fanal i la casa de l'APM?!!!! Es que es el colmo!

 • Ole Tu a Palamós
  Veure vídeo

  Ole Tu a Palamós

  En Peyu ha anat a fer un volt per Palamós i, com és costum, hi ha trobat algunes coses ben curioses. Un cartell de neó per donar la benvinguda als turistes, un edifici levitant i uns coloms poc interessats en les veces.

 • Ole Tu, a Olot
  Veure vídeo

  Ole Tu, a Olot

  En Peyu ha viatjat aquesta setmana fins a Olot per veure pistes de tenis incompletes, passos de gegants, STOPs inútils i uns originals cinemes a la fresca.

 • Ole tu, a l'Hospitalet
  Veure vídeo

  Ole tu, a l'Hospitalet

  Arbres enmig dels passos de vianants, bancs duplicats, senyals de trànsit contradictoris i carrils bici impossibles. Són només algunes de les grans troballes que ha fet en Peyu tot passejant-se per l'Hospitalet.

 • "Ole Tu", a Blanes
  Veure vídeo

  "Ole Tu", a Blanes

  Sabeu on és la plaça del Cony? No? Doncs en Peyu l'ha trobada. És a Blanes, una vila on regalen botigues i on trobareu els cambrers més perillosos de Catalunya.

 • Ole Tu a Molins de Rei
  Veure vídeo

  Ole Tu a Molins de Rei

  A en Peyu li ha vingut de gust visitar aquesta setmana Molins de Rei, una bonica població on no podreu jugar amb el monopatí i on trobareu paviments amb al·legories del riu Llobregat, finestres tapiades i plaques solars a l'ombra.

 • "Ole Tu" a Llagostera
  Veure vídeo

  "Ole Tu" a Llagostera

  En Peyu visita aquesta setmana Llagostera, una població on trobareu stops desproporcionats, cartells amagats entre les plantes, cafeteries a 150 metres i on no podreu passejar darrere d'un gos amb un petit bastó.

 • Ole Tu, a Santa Maria de Palautordera
  Veure vídeo

  Ole Tu, a Santa Maria de Palautordera

  Alerta que en Peyu corre per Santa Maria de Palautordera. De moment ha descobert que és el poble més cívic de Catalunya i ha trobat algunes pífies com ara passos de vianants inacabats, carreteres rectes i corbes alhora o cactus amb poemes.

 • Ole Tu, a Figueres
  Veure vídeo

  Ole Tu, a Figueres

  En Peyu ha descobert que en PACMAN va néixer a Figueres, una ciutat que, gràcies a això i a les seves dalinianes rotondes, té el títol de ciutat més surrealista de Catalunya.

 • Ole Tu a Barcelona
  Veure vídeo

  Ole Tu a Barcelona

  Heu provat d'afaitar-vos mai al carrer? Doncs en Peyu ha descobert que, a partir d'ara, ho podeu fer als carrers de Barcelona, on també trobareu el carrer amb més bancs de Catalunya i una curiosa façana amb balcons a les finestres.

 • Ole Tu, a Premià
  Veure vídeo

  Ole Tu, a Premià

  En Peyu és de gira pel Maresme, on ha trobat coses ben curioses. Stops incomprensibles, balcons sense finestra, senyals de trànsit enganxats a les jardineres... Ah!, i fent parada a Vilassar de Mar, ha vist un pipicà una mica... subrealista!

 • "Ole Tu" a Girona
  Veure vídeo

  "Ole Tu" a Girona

  En Peyu ha estat passejant-se per Girona aquesta setmana i ha trobat algunes cosetes interessants, com, per exemple, un monument a les càpsules de Bola de Drac, arbres mal plantats i "carrils bici interruptus". També ha descobert que és moda restaurar els edificis d'una manera ben peculiar. Ole tu!