El Mundo Today

 • El Mundo Today 18
  Veure vídeo

  El Mundo Today 18

  Un home que no sap que és lleig, els problemes de les sales d'apostes i el revolucionari canvi en l'himne espanyol. Són les notícies que interessen als catalans.

 • El Mundo Today 17
  Veure vídeo

  El Mundo Today 17

  El motiu dels catalans per anar al psiquiatre, el nou llibre d'en Teo i els motius d'un home per votar Vox. Aquestes són les notícies de la setmana. Consumiu amb precaució.

 • El Mundo Today 16
  Veure vídeo

  El Mundo Today 16

  Els vicis de Rajoy, el trasllat de Gibraltar i el comunicat de l'associació més influent de Catalunya. Aquests són els temes que dominen l'actualitat setmanal.

 • El Mundo Today 15
  Veure vídeo

  El Mundo Today 15

  Voleu periodisme compromès i informació de qualitat? Aquesta és la vostra secció. Aquesta setmana: l'activitat preferida dels nens catalans, els mals vicis dels arbres de Nadal i l'invent revolucionari d'uns dentistes argentins.

 • El Mundo Today 14
  Veure vídeo

  El Mundo Today 14

  No voleu informació rigorosa? Doncs dues tasses! Aquestes són les notícies que interessen els catalans: una forta disputa entre ONG, la nova utilitat de les ulleres de realitat virtual i un rescat sorprenent.

 • El Mundo Today 13
  Veure vídeo

  El Mundo Today 13

  L'actualitat pura i cristal·lina, llesta per consumir: un nou fàrmac revolucionari, una gran victòria digna de celebrar i la bona salut dels restaurants catalans.

 • El Mundo Today 12
  Veure vídeo

  El Mundo Today 12

  L'actualitat és aquí, sense colorants ni conservants. El millor reclam per lligar a Tinder, l'autèntic crac dels Beatles i un estudi sobre el nivell de reciclatge dels catalans. Aquesta és la informació que interessa als catalans.

 • El Mundo Today 11
  Veure vídeo

  El Mundo Today 11

  L'actualitat rigorosa, envasada i llesta per consumir: la nova campanya de Quim Torra, un calendari solidari fracassat i la ignorància dels jutges catalans.

 • El Mundo Today 10
  Veure vídeo

  El Mundo Today 10

  La dosi d'informació que recomanen 9 de cada 10 metges. Fresca i envasada: el boicot real als productes catalans, el nou rècord mundial del cub de Rubik i l'esperada modernització de la Bíblia.

 • El Mundo Today 09
  Veure vídeo

  El Mundo Today 09

  Informació de qualitat, orgànica i de quilòmetre 0. Aquest és el menú d'aquesta setmana: Els nous mètodes que fan servir els partits polítics per captar afiliats, l'ultimàtum del tió i la veritat de la pizza amb pinya.

 • El Mundo Today 07
  Veure vídeo

  El Mundo Today 07

  Rigor informatiu radical: El nou llaç català, els problemes que provoca enviar la gent a cagar a la via i la nova política del planter del Barça. Són les notícies que interessen als catalans.

 • El Mundo Today 05
  Veure vídeo

  El Mundo Today 05

  L'actualitat ve marcada pels següents temes: l'origen dels primers espanyols, un fals entrenador del Barça, un estudi del sexe dels catalans i l'estrena del film més terrorífic del Festival de Sitges.

 • El Mundo Today 04
  Veure vídeo

  El Mundo Today 04

  L'actualitat ve carregadeta aquesta setmana: les converses entre Albert Rivera i Quim Torra. Rajoy i els seus documents. Els nens demanen més retallades en educació. La nova solució per a la mobilitat a Barcelona. El retorn dels cigarrets electrònics i el nou rumb de Rafa Nadal. Aquestes són les notícies que interessen els catalans.

 • El Mundo Today 03
  Veure vídeo

  El Mundo Today 03

  L'actualitat d'aquesta setmana ve marcada pel possible retorn de Puigdemont, els problemes dels carregadors dels mòbils, l'estació espacial internacional, un descobriment australià i la nova política de les llenceries.

 • El Mundo Today 02
  Veure vídeo

  El Mundo Today 02

  L'actualitat ve calenteta aquesta setmana: "Caçadors de llacets", la revolucionària nova estratègia de la directiva del Barça per pagar menys impostos, l'oxigen de les bosses de patates, els tactes rectals ideològics i la nova normativa que permetrà fumar als avions. Aquests són els temes que interessen els catalans.