Al carrer

S'han trobat 47 resultats.

 • "Al carrer": eleccions
  Veure vídeo

  "Al carrer": eleccions

  S'acosta un tsunami d'eleccions: espanyoles, municipals, europees, eleccions de la presidència de l'escala, etc. Serem capaços de suportar-ho? Per unanimitat, hem decidit que Jordi Asturgó surti "Al carrer" per esbrinar-ho.

 • Al carrer: mitja marató de Barcelona
  Veure vídeo

  Al carrer: mitja marató de Barcelona

  El running és un estil de vida? És postureig? És una manera de fer gana per a l'esmorzar de després? En Jordi Asturgó no va córrer la mitja marató de Barcelona, però s'hi va passejar amb el micròfon.

 • Al carrer: L'any nou xinès
  Veure vídeo

  Al carrer: L'any nou xinès

  La celebració de l'any nou xinès és una festassa. Però, què en sabem, de la cultura xinesa, més enllà de l'arròs tres delícies? Aprendre xinès és missió impossible? En Jordi Asturgó s'infiltra entre dracs, cançons, pólvora i bon menjar per aclarir-ho.

 • "Al carrer": la depilació
  Veure vídeo

  "Al carrer": la depilació

  Ens depilem els catalans? I les catalanes? On hi ha pèl hi ha alegria? Són preguntes que no ens deixen dormir. Depilat o no, Jordi Asturgó surt al carrer per esbrinar-ho.

 • Al carrer: Blue Monday
  Veure vídeo

  Al carrer: Blue Monday

  El tercer dilluns de gener és el dia més trist de l'any? És una farsa? Ens importa un rave el Blue Monday? Un tristíssim Jordi Asturgó surt al carrer per esbrinar-ho.

 • Al carrer: intèrfons
  Veure vídeo

  Al carrer: intèrfons

  Els catalans deixem entrar qualsevol desconegut que truca a l'intèrfon? El "soc jo" ens obre les portes de les cases de Catalunya? Jordi Asturgó ho esbrina.

 • Al carrer: Any nou
  Veure vídeo

  Al carrer: Any nou

  Quins són els propòsits i pronòstics dels catalans per al 2019. Complim el que ens proposem? Tenim ànima de vidents? En Jordi Asturgó s'ha fet el propòsit d'esbrinar-ho.

 • Al carrer: Les apps per lligar
  Veure vídeo

  Al carrer: Les apps per lligar

  Fem servir apps per lligar, els catalans? Funcionen? Quines són les millors estratègies? I les nostres preferències? En Jordi Asturgó ha sortit al carrer per esbrinar-ho de primera mà.

 • Al carrer: Els vegans
  Veure vídeo

  Al carrer: Els vegans

  Qui són? Què fan? On viuen? Com es comuniquen? Els vegans, una espècie peculiar. En Jordi Asturgó els intenta conèixer en el seu propi hàbitat.

 • Al carrer: Els vegans
  Veure vídeo

  Al carrer: Els vegans

  Qui són? Què fan? On viuen? Com es comuniquen? Són els vegans, una espècie peculiar. En Jordi Asturgó els intenta conèixer en el seu propi hàbitat.

 • Al carrer: el Nadal
  Veure vídeo

  Al carrer: el Nadal

  Per fi ha arribat el moment més esperat de l'any. No, no és el Black Friday. És l'encesa dels llums de Nadal. Ens agraden aquestes festes? Les odiem. Les suportem sempre que hi hagi cava a dojo? Jordi Asturgó surt al carrer per esbrinar-ho.

 • Al carrer: bicicletes i companyia
  Veure vídeo

  Al carrer: bicicletes i companyia

  Als carrers de les ciutats catalanes cada dia hi ha més ginys de tota mena: bicicletes, patinets, monopatins i qualsevol nou aparell que surti al mercat. Segueixen les normes? Per on circulen? Això és una jungla? En Jordi Asturgó ha sortit al carrer per esbrinar-ho.

 • Al carrer: Banderes
  Veure vídeo

  Al carrer: Banderes

  Et pots mocar amb les banderes? Les pots cremar? Quants paquets de mocadors pots arribar a portar a la bossa? En Jordi Asturgó intentarà respondre aquestes preguntes i, òbviament, també es mocarà amb una bandera.

 • "Al carrer": La República catalana
  Veure vídeo

  "Al carrer": La República catalana

  Consells, fòrums, crides... Que tots els organismes de la República catalana estiguin al dia de tot és una missió impossible. Jordi Asturgó ha sortit al carrer per confondre'ns encara més.

 • Al carrer: la Castanyada
  Veure vídeo

  Al carrer: la Castanyada

  La Castanyada contra Halloween. Panellets contra carbasses. La polèmica està servida, i en Jordi Asturgó es disposa a tirar més llenya al foc.