TOTS ELS PROGRAMES

 • Ànima - capítol 110
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 110

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep al plató aquest dilluns 1 d'octubre els quatre joves dramaturgs que aquesta temporada tenen el repte d'omplir la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Es tracta de Jordi Casanovas, Albert Espinosa, Pere Riera i Marc Rosich. La seva presència a la Sala Gran és una de les apostes de l'última temporada de Sergi Belbel com a director artístic del TNC.

  En l'àmbit escènic, el reporter Jofre Font ens porta a la factoria Crazy Horse, una marca llegendària del cabaret i el music-hall de París que desembarca a Barcelona celebrant els 60 anys de la companyia.

  Aquesta setmana també fem protagonistes els joves arquitectes catalans que participen a la Biennal d'Arquitectura de Venècia. Ho fem a través d'un reportatge complet que signa l'enviada especial de TV3 a la ciutat italiana, Carolina Rosich.

  La reportera Júlia Bertran ens obre les portes del nou Centre d'Art Contemporani de Barcelona, que inaugura una exposició sobre l'art de la performance i que està situat al complex cultural de Fabra i Coats, del barri de Sant Andreu. Sense sortir d'allà mateix, en un reportatge veurem la feina que ha fet el col·lectiu "Taller de Ideas" moblant els metres quadrats de l'antiga fàbrica amb mobles i objectes reciclats.

  L'"Ànima" d'aquest dilluns també celebra els 50 anys de la primera pel·lícula de la sèrie James Bond i mostra el retrat de Pablo Selnik, un dels joves valors del jazz fet a Catalunya.

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep al plató aquest dilluns 1 d'octubre els quatre joves dramaturgs que aquesta temporada tenen el repte d'omplir la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Es tracta de Jordi Casanovas, Albert Espinosa, Pere Riera i Marc Rosich. La seva presència a la Sala Gran és una de les apostes de l'última temporada de Sergi Belbel com a director artístic del TNC. En l'àmbit escènic, el reporter Jofre Font ens porta a la factoria Crazy Horse, una marca llegendària del cabaret i el music-hall de París que desembarca a Barcelona celebrant els 60 anys de la companyia. Aquesta setmana també fem protagonistes els joves arquitectes catalans que participen a la Biennal d'Arquitectura de Venècia. Ho fem a través d'un reportatge complet que signa l'enviada especial de TV3 a la ciutat italiana, Carolina Rosich. La reportera Júlia Bertran ens obre les portes del nou Centre d'Art Contemporani de Barcelona, que inaugura una exposició sobre l'art de la performance i que està situat al complex cultural de Fabra i Coats, del barri de Sant Andreu. Sense sortir d'allà mateix, en un reportatge veurem la feina que ha fet el col·lectiu "Taller de Ideas" moblant els metres quadrats de l'antiga fàbrica amb mobles i objectes reciclats. L'"Ànima" d'aquest dilluns també celebra els 50 anys de la primera pel·lícula de la sèrie James Bond i mostra el retrat de Pablo Selnik, un dels joves valors del jazz fet a Catalunya.

 • Ànima - capítol 109
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 109

  JAUME VALLCORBA, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dillun
  s 24 de setembre Jaume Vallcorba, l'editor dels segells Quaderns Crema i Acantilado. Vallcorba té el projecte immediat de reeditar l'obra de Georges Simenon, el pare del comissari Maigret. Aprofitant la seva visita, hem conegut el poble de Capellades i la seva indústria del paper, i també reivindiquem en un reportatge la feina dels traductors.

  L'actriu Lola Herrera ens ha obert la porta del seu camerino al Teatre Goya de Barcelona per parlar d'aquests espais que són el refugi dels actors abans i després de les funcions.

  I aquesta setmana obrim la temporada del Mercat de les Flors parant atenció a la proposta anomenada "Indisciplines", en què es troben artistes que parlen diferents llenguatges. Per a aquest reportatge, la Júlia Bertran ha estat amb el cineasta Isaki Lacuesta, amb el coreògraf Cesc Gelabert, amb el grup de música Za! i amb la companyia teatral Los Corderos.

  El retrat de l'ànima d'aquesta setmana és el de la llibreria La Central.

  JAUME VALLCORBA, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns 24 de setembre Jaume Vallcorba, l'editor dels segells Quaderns Crema i Acantilado. Vallcorba té el projecte immediat de reeditar l'obra de Georges Simenon, el pare del comissari Maigret. Aprofitant la seva visita, hem conegut el poble de Capellades i la seva indústria del paper, i també reivindiquem en un reportatge la feina dels traductors. L'actriu Lola Herrera ens ha obert la porta del seu camerino al Teatre Goya de Barcelona per parlar d'aquests espais que són el refugi dels actors abans i després de les funcions. I aquesta setmana obrim la temporada del Mercat de les Flors parant atenció a la proposta anomenada "Indisciplines", en què es troben artistes que parlen diferents llenguatges. Per a aquest reportatge, la Júlia Bertran ha estat amb el cineasta Isaki Lacuesta, amb el coreògraf Cesc Gelabert, amb el grup de música Za! i amb la companyia teatral Los Corderos. El retrat de l'ànima d'aquesta setmana és el de la llibreria La Central.

 • Ànima - capítol 108
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 108

  MARÍA PAGÉS, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns 17
  de setembre la "bailaora" i coreògrafa María Pagés, que estrena al Teatre Victòria de Barcelona l'espectacle "Utopía". Aprofitant la seva visita, hem volgut saber quines lesions afecten directament els ballarins i també coneixem la jove bailaora Karime Amaya.

  Amb el reporter Jofre Font coneixem el fenomen que reivindica artísticament els cartells que anuncien concerts. I l'endemà del Mercat de Música Viva de Vic, fem una visita a la capital d'Osona amb músics de la comarca: Joana Serrat, La Iaia i Mates Mates.

  Amb la reportera Júlia Bertran ens acostem a noves iniciatives que treballen amb el reciclatge de vells materials com a principal objectiu. El títol del reportatge: "Prohibit llençar". En aquesta línia, el retrat de l'ànima d'aquesta setmana és per a l'artista Jordà Ferrer, de la companyia Antigua i Barbuda, especialista en la reutilització d'objectes diversos per a les seves escenografies.

  MARÍA PAGÉS, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns 17 de setembre la "bailaora" i coreògrafa María Pagés, que estrena al Teatre Victòria de Barcelona l'espectacle "Utopía". Aprofitant la seva visita, hem volgut saber quines lesions afecten directament els ballarins i també coneixem la jove bailaora Karime Amaya. Amb el reporter Jofre Font coneixem el fenomen que reivindica artísticament els cartells que anuncien concerts. I l'endemà del Mercat de Música Viva de Vic, fem una visita a la capital d'Osona amb músics de la comarca: Joana Serrat, La Iaia i Mates Mates. Amb la reportera Júlia Bertran ens acostem a noves iniciatives que treballen amb el reciclatge de vells materials com a principal objectiu. El títol del reportatge: "Prohibit llençar". En aquesta línia, el retrat de l'ànima d'aquesta setmana és per a l'artista Jordà Ferrer, de la companyia Antigua i Barbuda, especialista en la reutilització d'objectes diversos per a les seves escenografies.

 • Ànima - capítol 107
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 107

  LLUÍS PASQUAL, LLUÍS PERMANYER I MAYTE MARTÍN, A "ÀNIMA"

  Comença la 5a. temporada

  El programa "Ànima", el magazín cultural d
  el 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, obre la seva cinquena temporada dilluns 10 de setembre convidant el director del Teatre Lliure, Lluís Pasqual. Amb ell presentem la temporada de teatre i analitzem la situació del sector cultural. En l'àmbit teatral, i de la mà de Jofre Font, també visitem la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega.

  L'altre convidat a plató és el periodista i escriptor Lluís Permanyer, que rebrà el Premi Trajectòria en el marc de la 30a Setmana del Llibre en Català.

  En l'àmbit musical també ens avancem al Mercat de Música Viva de Vic i convidem a plató una de les figures de la seva programació. Mayte Martín ens avançarà en directe un dels temes del seu nou disc, "Cosas de dos".

  I aquesta setmana, perquè puguem fer bé l'àlbum de les vacances d'estiu, la reportera Júlia Bertran ens ensenya els trucs de l'"scrapbooking", l'última manualitat de moda.

  I el primer retrat de l'ànima de la temporada és el de la il·lustradora Julia Pelletier.

  "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra, i el productor, Carles Blanco.

  LLUÍS PASQUAL, LLUÍS PERMANYER I MAYTE MARTÍN, A "ÀNIMA" Comença la 5a. temporada El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, obre la seva cinquena temporada dilluns 10 de setembre convidant el director del Teatre Lliure, Lluís Pasqual. Amb ell presentem la temporada de teatre i analitzem la situació del sector cultural. En l'àmbit teatral, i de la mà de Jofre Font, també visitem la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega. L'altre convidat a plató és el periodista i escriptor Lluís Permanyer, que rebrà el Premi Trajectòria en el marc de la 30a Setmana del Llibre en Català. En l'àmbit musical també ens avancem al Mercat de Música Viva de Vic i convidem a plató una de les figures de la seva programació. Mayte Martín ens avançarà en directe un dels temes del seu nou disc, "Cosas de dos". I aquesta setmana, perquè puguem fer bé l'àlbum de les vacances d'estiu, la reportera Júlia Bertran ens ensenya els trucs de l'"scrapbooking", l'última manualitat de moda. I el primer retrat de l'ànima de la temporada és el de la il·lustradora Julia Pelletier. "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra, i el productor, Carles Blanco.

 • Ànima - capítol 106
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 106

  El programa "Ànima" tanca la quarta temporada convidant el cantant Dani Carbonell, "Macaco", i també el director Mario Gas. El primer ha publicat el disc "El murmullo del fuego" i el llibre "Amor a lo diminuto". Per la seva banda, Gas ens parlarà de l'espectacle "Follies" (que veurem a Peralada), i de la seva llarga etapa a Madrid com a director del Teatro Español.
  Aquesta setmana hem plantejat un joc, un particular "Qui és qui" dels festivals d'estiu que tenim per endavant partint dels noms més desconeguts de les respectives programacions.
  El reporter Jofre Font s'ha desplaçat a Juneda (les Garrigues) per participar en les colònies d'estiu que hi han fet la coreògrafa Sol Picó i el dramaturg Alfredo Sanzol.
  Ara que l'estiu ja és aquí, amb la reportera Júlia Bertran i el nostre col·laborador Antonio Baños explorem la dimensió cultural del viatge i noves formes alternatives per descobrir nous mons i paisatges.
  I l'últim retrat de l'ànima de la temporada és per a l'escenògraf Pep Duran.

  El programa "Ànima" tanca la quarta temporada convidant el cantant Dani Carbonell, "Macaco", i també el director Mario Gas. El primer ha publicat el disc "El murmullo del fuego" i el llibre "Amor a lo diminuto". Per la seva banda, Gas ens parlarà de l'espectacle "Follies" (que veurem a Peralada), i de la seva llarga etapa a Madrid com a director del Teatro Español. Aquesta setmana hem plantejat un joc, un particular "Qui és qui" dels festivals d'estiu que tenim per endavant partint dels noms més desconeguts de les respectives programacions. El reporter Jofre Font s'ha desplaçat a Juneda (les Garrigues) per participar en les colònies d'estiu que hi han fet la coreògrafa Sol Picó i el dramaturg Alfredo Sanzol. Ara que l'estiu ja és aquí, amb la reportera Júlia Bertran i el nostre col·laborador Antonio Baños explorem la dimensió cultural del viatge i noves formes alternatives per descobrir nous mons i paisatges. I l'últim retrat de l'ànima de la temporada és per a l'escenògraf Pep Duran.

 • Ànima - capítol 105
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 105

  Avui ens visita l'actor Ramon Madaula, protagonista de "Dubte", i la directora del muntatge, la també actriu Sílvia Munt. L'espectacle s'estrena al Teatre Poliorama i és un dels plats forts de la programació del Grec 2012.
  Una altra de les convidades a plató és la dissenyadora de catifes Nani Marquina, que celebra els 25 anys de la seva empresa.
  Amb el reporter Jofre Font ens acostem al festival musical Cruïlla i amb la reportera Júlia Bertran descobrim espais i pobles abandonats que estan generant un autèntic fenomen de (re)descobriment. També descobrim les motivacions que han portat quatre periodistes de renom (Rafel Nadal, Xavier Bosch, Ignacio Escolar i José Sanclemente) a llançar-se al món de la ficció.
  I veiem l'ànima del multiinstrumentista Pep Pascual, un dels nostres músics més juganers i que participa al Grec amb l'espectacle itinerant "L'ànima del bus".

  Avui ens visita l'actor Ramon Madaula, protagonista de "Dubte", i la directora del muntatge, la també actriu Sílvia Munt. L'espectacle s'estrena al Teatre Poliorama i és un dels plats forts de la programació del Grec 2012. Una altra de les convidades a plató és la dissenyadora de catifes Nani Marquina, que celebra els 25 anys de la seva empresa. Amb el reporter Jofre Font ens acostem al festival musical Cruïlla i amb la reportera Júlia Bertran descobrim espais i pobles abandonats que estan generant un autèntic fenomen de (re)descobriment. També descobrim les motivacions que han portat quatre periodistes de renom (Rafel Nadal, Xavier Bosch, Ignacio Escolar i José Sanclemente) a llançar-se al món de la ficció. I veiem l'ànima del multiinstrumentista Pep Pascual, un dels nostres músics més juganers i que participa al Grec amb l'espectacle itinerant "L'ànima del bus".

 • Ànima - capítol 104
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 104

  El programa "Ànima" rep el director d'orquestra Antoni Ros Marbà, que dirigeix el concert inaugural de la 50a edició del festival de la Porta Ferrada, de Sant Feliu de Guíxols. Aprofitant la seva visita, repassem la resta de la programació d'aquesta cita eclèctica i vegem alguns dels quadres que, a partir de l'estiu, es podran veure a l'espai Carmen Thyssen, de la localitat empordanesa.

  També ens visita -i faran una actuació a plató- el músic Joan Garriga i "La troba Kung-Fú", que, juntament amb Canteca de Macao i la companyia belga de teatre aeri i visual Theater Tol, inauguren, amb un espectacle gratuït, el festival Grec'12.

  Amb el reporter Jofre Font ens acostem a les noves escenes musicals del Montseny i de Vilanova i la Geltrú aprofitant la coincidència en el calendari de dos festivals destacats de l'escena independent, el PopArb d'Arbúcies i el Faraday de Vilanova i la Geltrú.

  I amb la reportera Júlia Bertran parlarem de la nova edició del festival FADFest de disseny a partir d'un congrés que s'hi farà entorn dels conceptes de disseny i cultura compartits.

  Visitarem l'exposició "Raval", de la fotògrafa Consuelo Bautista, i veurem l'ànima del pianista Dani Espasa.

  El programa "Ànima" rep el director d'orquestra Antoni Ros Marbà, que dirigeix el concert inaugural de la 50a edició del festival de la Porta Ferrada, de Sant Feliu de Guíxols. Aprofitant la seva visita, repassem la resta de la programació d'aquesta cita eclèctica i vegem alguns dels quadres que, a partir de l'estiu, es podran veure a l'espai Carmen Thyssen, de la localitat empordanesa. També ens visita -i faran una actuació a plató- el músic Joan Garriga i "La troba Kung-Fú", que, juntament amb Canteca de Macao i la companyia belga de teatre aeri i visual Theater Tol, inauguren, amb un espectacle gratuït, el festival Grec'12. Amb el reporter Jofre Font ens acostem a les noves escenes musicals del Montseny i de Vilanova i la Geltrú aprofitant la coincidència en el calendari de dos festivals destacats de l'escena independent, el PopArb d'Arbúcies i el Faraday de Vilanova i la Geltrú. I amb la reportera Júlia Bertran parlarem de la nova edició del festival FADFest de disseny a partir d'un congrés que s'hi farà entorn dels conceptes de disseny i cultura compartits. Visitarem l'exposició "Raval", de la fotògrafa Consuelo Bautista, i veurem l'ànima del pianista Dani Espasa.

 • Ànima - capítol 103
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 103

  El programa "Ànima" rep la soprano María Bayo, pocs dies abans de l'estrena al Gran Teatre del Liceu de l'òpera "Pélleas et Mélisande", de Debussy. Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran segueix els passos d'una jove soprano, Cristina Sánchez, que s'està obrint camí en aquest món.

  I al marge de María Bayo, una altra diva, en aquest cas del pop, protagonitza un altre dels reportatges del programa. Ens referim a Madonna, que actua dos dies al Palau Sant Jordi de Barcelona. En Jofre Font analitza la seva figura amb els periodistes Roger Roca ("Sputnik") i Josep Maria Sarri.

  Ara que el curs escolar entra en la recta final, hem estat a dues escoles de referència en el seu àmbit. D'una banda, l'ESMUC, l'Escola Superior de Música de Catalunya, i de l'altra, les aules del Màster en Documental de Creació, que depèn de la UPF.

  I finalment, veiem l'ànima del percussionista i multiinstrumentista grec establert a Barcelona Dimitris Psonis, i coneixem la manera com Lídia Pujol celebra els seus 20 anys damunt dels escenaris.

  El programa "Ànima" rep la soprano María Bayo, pocs dies abans de l'estrena al Gran Teatre del Liceu de l'òpera "Pélleas et Mélisande", de Debussy. Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran segueix els passos d'una jove soprano, Cristina Sánchez, que s'està obrint camí en aquest món. I al marge de María Bayo, una altra diva, en aquest cas del pop, protagonitza un altre dels reportatges del programa. Ens referim a Madonna, que actua dos dies al Palau Sant Jordi de Barcelona. En Jofre Font analitza la seva figura amb els periodistes Roger Roca ("Sputnik") i Josep Maria Sarri. Ara que el curs escolar entra en la recta final, hem estat a dues escoles de referència en el seu àmbit. D'una banda, l'ESMUC, l'Escola Superior de Música de Catalunya, i de l'altra, les aules del Màster en Documental de Creació, que depèn de la UPF. I finalment, veiem l'ànima del percussionista i multiinstrumentista grec establert a Barcelona Dimitris Psonis, i coneixem la manera com Lídia Pujol celebra els seus 20 anys damunt dels escenaris.

 • Ànima - capítol 102
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 102

  Aquesta setmana ens ocupem amb detall de les programacions de dos festivals cabdals del calendari cultural: el Sónar i el festival Grec.

  Aquesta setmana ens ocupem amb detall de les programacions de dos festivals cabdals del calendari cultural: el Sónar i el festival Grec.

 • Ànima - capítol 101
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 101

  Aquesta setmana visitem en un reportatge la nova Fimoteca de Catalunya i destaquem diversos projectes que, des de la contemporaneïtat, treballen amb material fílmic antic. També ens visita el cantant Marc Parrot.

  Aquesta setmana visitem en un reportatge la nova Fimoteca de Catalunya i destaquem diversos projectes que, des de la contemporaneïtat, treballen amb material fílmic antic. També ens visita el cantant Marc Parrot.

 • Ànima - capítol 100
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 100

  El programa "Ànima" rep aquest dilluns, 28 de maig, el grup Pastora, que presenta "Una altra galàxia", el seu primer disc cantat íntegrament en català.

  El programa "Ànima" rep aquest dilluns, 28 de maig, el grup Pastora, que presenta "Una altra galàxia", el seu primer disc cantat íntegrament en català.

 • Ànima - capítol 99
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 99

  Santi Balmes, el cantant de Love of Lesbian, ve a explicar-nos a plató el nou projecte discogràfic de la banda, un dels retorns més sonats d'aquest 2012. També ens visiten a plató la directora Patricia Ferreira i l'actriu Aina Clotet.

  Santi Balmes, el cantant de Love of Lesbian, ve a explicar-nos a plató el nou projecte discogràfic de la banda, un dels retorns més sonats d'aquest 2012. També ens visiten a plató la directora Patricia Ferreira i l'actriu Aina Clotet.

 • Ànima - capítol 98
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 98

  Aquesta setmana els periodistes Jordi Bianciotto i Mar Cortés ens presenten el seu llibre sobre la presència de Bruce Springsteen a Espanya, pocs dies abans dels nous concerts de "The Boss" a Barcelona.

  Aquesta setmana els periodistes Jordi Bianciotto i Mar Cortés ens presenten el seu llibre sobre la presència de Bruce Springsteen a Espanya, pocs dies abans dels nous concerts de "The Boss" a Barcelona.

 • Ànima - capítol 97
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 97

  El programa s'acosta a la figura de l'escriptor Jesús Moncada a partir de l'estrena al TNC de l'espectacle "Mequinensa", basat en el seu món. També s'apropa a l'actor, autor i director Pau Miró, que ha estrenat al Lliure de Gràcia "Els jugadors". Entrevista amb el "cantaor" Miguel Poveda, que té nou disc al mercat, "Artesano", i conversa a plató amb l'escriptor, músic i activista cultural Martí Sales, uns dies abans d'inaugurar-se el "BCN Poesia", que ell comissaria. Veurem l'ànima del músic Joan Colomo, i tanca el programa el pianista Joan Munné i la cantant Carme Canela, que celebra el seu 50è aniversari.

  El programa s'acosta a la figura de l'escriptor Jesús Moncada a partir de l'estrena al TNC de l'espectacle "Mequinensa", basat en el seu món. També s'apropa a l'actor, autor i director Pau Miró, que ha estrenat al Lliure de Gràcia "Els jugadors". Entrevista amb el "cantaor" Miguel Poveda, que té nou disc al mercat, "Artesano", i conversa a plató amb l'escriptor, músic i activista cultural Martí Sales, uns dies abans d'inaugurar-se el "BCN Poesia", que ell comissaria. Veurem l'ànima del músic Joan Colomo, i tanca el programa el pianista Joan Munné i la cantant Carme Canela, que celebra el seu 50è aniversari.

 • Ànima 30-04-2012
  Veure vídeo

  Ànima 30-04-2012

  Entrevista amb l'actor i director David Selvas, que està a punt d'estrenar al Teatre Romea "L'habitació blava", de David Hare. En l'àmbit escènic, ens ocupem del festival NEO de creació i innovació escènica i nous mitjans, i també del fenomen de l'espectacle "Operetta", que en només un any ha passat del circuit comarcal a confirmar temporada al Festival d'Avinyó. Aquesta producció del Cor de Teatre de Banyoles és un dels finalistes dels Premis Max d'arts escèniques, que s'atorguen aquest dilluns.
  L'altre gran protagonista del programa és el cantant James Taylor, que visita d'aquí pocs dies Barcelona, i a qui el periodista Antoni Bassas ha pogut entrevistar a casa seva. I l'endemà del Dia Internacional de la Dansa ens apropem a la figura i la personalitat de Jordi Cortés, un coreògraf referencial en el terreny de la dansa integrada.
  Amb el col·laborador Antonio Baños llegirem l'últim llibre del premi Nobel Mario Vargas Llosa, "La civilización del espectáculo", i aquesta setmana veiem l'ànima dels Cines Verdi de Barcelona.

  Entrevista amb l'actor i director David Selvas, que està a punt d'estrenar al Teatre Romea "L'habitació blava", de David Hare. En l'àmbit escènic, ens ocupem del festival NEO de creació i innovació escènica i nous mitjans, i també del fenomen de l'espectacle "Operetta", que en només un any ha passat del circuit comarcal a confirmar temporada al Festival d'Avinyó. Aquesta producció del Cor de Teatre de Banyoles és un dels finalistes dels Premis Max d'arts escèniques, que s'atorguen aquest dilluns. L'altre gran protagonista del programa és el cantant James Taylor, que visita d'aquí pocs dies Barcelona, i a qui el periodista Antoni Bassas ha pogut entrevistar a casa seva. I l'endemà del Dia Internacional de la Dansa ens apropem a la figura i la personalitat de Jordi Cortés, un coreògraf referencial en el terreny de la dansa integrada. Amb el col·laborador Antonio Baños llegirem l'últim llibre del premi Nobel Mario Vargas Llosa, "La civilización del espectáculo", i aquesta setmana veiem l'ànima dels Cines Verdi de Barcelona.

Anar al contingut