TOTS ELS PROGRAMES

 • Ànima - capítol 125
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 125

  El programa rep al plató els dissenyadors André Ricard i Javier Mariscal amb motiu del llibre "Casos de diseño", en què s'explica el procés de vint-i-un projectes diferents. Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran visita el col·lectiu O-cults, de joves dissenyadors.
  Aquesta setmana també ens visita, com a prèvia dels premis Gaudí de cine, el director de "Sala 33", Àlex Gorina. Un altre dels protagonistes del dia serà l'actor Daniel Day-Lewis i la seva particular manera de treballar.
  Passolini, Stieg Larsson, Brassens... Celebritats culturals que ara tenen la biografia en format còmic. Avui ens ocupem d'aquest fenomen.
  Finalment, ens visita el músic britànic Patrick Wolf, abans de la seva actuació a la Sala Apolo de Barcelona.

  El programa rep al plató els dissenyadors André Ricard i Javier Mariscal amb motiu del llibre "Casos de diseño", en què s'explica el procés de vint-i-un projectes diferents. Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran visita el col·lectiu O-cults, de joves dissenyadors. Aquesta setmana també ens visita, com a prèvia dels premis Gaudí de cine, el director de "Sala 33", Àlex Gorina. Un altre dels protagonistes del dia serà l'actor Daniel Day-Lewis i la seva particular manera de treballar. Passolini, Stieg Larsson, Brassens... Celebritats culturals que ara tenen la biografia en format còmic. Avui ens ocupem d'aquest fenomen. Finalment, ens visita el músic britànic Patrick Wolf, abans de la seva actuació a la Sala Apolo de Barcelona.

 • Ànima - capítol 124
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 124

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, 21 de gener, el director Xavier Albertí, que aquest 2013 prendrà el relleu de Sergi Belbel com a director artístic del TNC i que aquesta setmana dirigirà l'espectacle inaugural de l'Any Espriu. Per parlar d'aquesta commemoració literària, també s'afegirà a la conversa el seu comissari, Xavier Bru de Sala.

  També ens ocupem del festival de cançó d'autor Barnasants, amb la presència a plató del cantant valencià Feliu Ventura i l'emissió d'un retrat del director del festival, l'activista Pere Camps, un dels Premis Nacionals de Cultura 2012.

  Altres focus d'interès seran el certamen Foto Press i la figura del director de cine Quentin Tarantino, que acaba d'estrenar "Django desencadenado".

  "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra, i el productor, Carles Blanco.

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, 21 de gener, el director Xavier Albertí, que aquest 2013 prendrà el relleu de Sergi Belbel com a director artístic del TNC i que aquesta setmana dirigirà l'espectacle inaugural de l'Any Espriu. Per parlar d'aquesta commemoració literària, també s'afegirà a la conversa el seu comissari, Xavier Bru de Sala. També ens ocupem del festival de cançó d'autor Barnasants, amb la presència a plató del cantant valencià Feliu Ventura i l'emissió d'un retrat del director del festival, l'activista Pere Camps, un dels Premis Nacionals de Cultura 2012. Altres focus d'interès seran el certamen Foto Press i la figura del director de cine Quentin Tarantino, que acaba d'estrenar "Django desencadenado". "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra, i el productor, Carles Blanco.

 • Ànima - capítol 123
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 123

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 14 de gener, l'actor Joan Pera, tot un primer ministre de la comèdia i protagonista de l'adaptació teatral d'una popularíssima sèrie britànica d'humor polític. "Sí, ministre" és tot un fenomen que també analitzem amb la col·laboració del professor de Comunicació Política Toni Aira.

  També ens acompanya la companyia que representa el musical de petit format "Over the Moon", inspirat en l'univers de Jonathan Larson (autor del musical "Rent") i una de les últimes sorpreses de la cartellera teatral.

  Altres protagonistes són el cineasta Michael Haneke (que estrena el film "Amor"), i també el coreògraf Roberto Oliván (que estrena al Mercat de les Flors la peça "A place to bury strangers").

  Amb el reporter Jofre Font entrem a la xarxa per descobrir els mecanismes d'èxit de la música difosa a través del YouTube. Amb el col.laborador Antonio Baños anem al quiosc per (re)llegir revistes històriques com ara "El viejo topo" o altres de més noves, com la satírica "Mongolia".

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 14 de gener, l'actor Joan Pera, tot un primer ministre de la comèdia i protagonista de l'adaptació teatral d'una popularíssima sèrie britànica d'humor polític. "Sí, ministre" és tot un fenomen que també analitzem amb la col·laboració del professor de Comunicació Política Toni Aira. També ens acompanya la companyia que representa el musical de petit format "Over the Moon", inspirat en l'univers de Jonathan Larson (autor del musical "Rent") i una de les últimes sorpreses de la cartellera teatral. Altres protagonistes són el cineasta Michael Haneke (que estrena el film "Amor"), i també el coreògraf Roberto Oliván (que estrena al Mercat de les Flors la peça "A place to bury strangers"). Amb el reporter Jofre Font entrem a la xarxa per descobrir els mecanismes d'èxit de la música difosa a través del YouTube. Amb el col.laborador Antonio Baños anem al quiosc per (re)llegir revistes històriques com ara "El viejo topo" o altres de més noves, com la satírica "Mongolia".

 • Ànima - capítol 122
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 122

  LLUÍS HOMAR, A "ÀNIMA".

  PRIMER PROGRAMA DEL 2013

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix To
  ni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 7 de gener, l'actor Lluís Homar, que dirigeix i coprotagonitza amb Eduard Fernández l'obra de teatre "Adreça desconeguda".

  Uns altres protagonistes del primer programa de l'any són Brodas Bros, la companyia catalana que aquests dies de festa ha contagiat d'entusiasme i energia el Mercat de les Flors de Barcelona. Sabrem qui són i d'on els ve aquesta passió pel hip-hop.

  Sabrem detalls d'una de les primeres grans pel·lícules d'aquest 2013, "La noche más oscura", i ens acostem a la figura del corresponsal de guerra a partir de l'exposició que Arts Santa Mònica dedica al periodista Plàcid Garcia-Planas.

  La reportera Júlia Bertran obre el calendari del 2013 amb un repàs d'iniciatives artístiques que els seus autors produeixen i publiquen diàriament. És a dir, artistes que difonen obres d'art diferents cada dia.

  Amb Antonio Baños farem la crònica de l'endemà dels premis Nadal i Pla, i aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del guitarrista Jordi Busquets.

  Per últim, encarem el nou any amb un dels contes zen que l'actriu Marta Millà ha recollit en un llibre. La mateixa actriu, acompanyada del músic Horacio Curti, llegirà un dels contes al plató.

  "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco.

  LLUÍS HOMAR, A "ÀNIMA". PRIMER PROGRAMA DEL 2013 El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 7 de gener, l'actor Lluís Homar, que dirigeix i coprotagonitza amb Eduard Fernández l'obra de teatre "Adreça desconeguda". Uns altres protagonistes del primer programa de l'any són Brodas Bros, la companyia catalana que aquests dies de festa ha contagiat d'entusiasme i energia el Mercat de les Flors de Barcelona. Sabrem qui són i d'on els ve aquesta passió pel hip-hop. Sabrem detalls d'una de les primeres grans pel·lícules d'aquest 2013, "La noche más oscura", i ens acostem a la figura del corresponsal de guerra a partir de l'exposició que Arts Santa Mònica dedica al periodista Plàcid Garcia-Planas. La reportera Júlia Bertran obre el calendari del 2013 amb un repàs d'iniciatives artístiques que els seus autors produeixen i publiquen diàriament. És a dir, artistes que difonen obres d'art diferents cada dia. Amb Antonio Baños farem la crònica de l'endemà dels premis Nadal i Pla, i aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima del guitarrista Jordi Busquets. Per últim, encarem el nou any amb un dels contes zen que l'actriu Marta Millà ha recollit en un llibre. La mateixa actriu, acompanyada del músic Horacio Curti, llegirà un dels contes al plató. "Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Josep Maria Serra i el productor, Carles Blanco.

 • Ànima - capítol 121
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 121

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 17 de desembre, l'escriptor Albert Sánchez Piñol, autor de la novel·la "Victus" i també del relat que inspira la pel·lícula "El bosc", dirigida per Óscar Aibar i estrenada aquesta mateixa setmana.

  En l'àmbit cinematogràfic, també hem parlat amb l'actor José Coronado, protagonista de la pel·lícula "El cuerpo", el film de debut d'Oriol Paulo, que va inaugurar el Festival de Cine de Sitges i que, aquesta setmana prenadalenca, arriba als cines.

  Els àpats d'aquests dies ens han dut a trobar-nos amb el periodista gastronòmic Mikel Iturriaga, ara també conegut com "El comidista pop". La reportera Júlia Bertran se l'ha endut a remenar estris de cuina i receptes.

  L'idil·li del Cirque du Soleil amb el públic català -ara que tornen a fer a Barcelona l'espectacle "Alegría"- i l'èxit dels llibres en sèrie són altres temes d'aquest últim programa del 2012.

  Aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima de la ballarina i virtuosa de la castanyola Belén Cabanes.

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns, 17 de desembre, l'escriptor Albert Sánchez Piñol, autor de la novel·la "Victus" i també del relat que inspira la pel·lícula "El bosc", dirigida per Óscar Aibar i estrenada aquesta mateixa setmana. En l'àmbit cinematogràfic, també hem parlat amb l'actor José Coronado, protagonista de la pel·lícula "El cuerpo", el film de debut d'Oriol Paulo, que va inaugurar el Festival de Cine de Sitges i que, aquesta setmana prenadalenca, arriba als cines. Els àpats d'aquests dies ens han dut a trobar-nos amb el periodista gastronòmic Mikel Iturriaga, ara també conegut com "El comidista pop". La reportera Júlia Bertran se l'ha endut a remenar estris de cuina i receptes. L'idil·li del Cirque du Soleil amb el públic català -ara que tornen a fer a Barcelona l'espectacle "Alegría"- i l'èxit dels llibres en sèrie són altres temes d'aquest últim programa del 2012. Aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima de la ballarina i virtuosa de la castanyola Belén Cabanes.

 • Ànima - capítol 120
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 120

  El programa rep a plató el cantant Lluís Gavaldà ara que músics més joves han versionat temes del seu grup Els Pets al disc "Perversions". Precisament, escoltarem en directe Pere Jou del grup Qu4rt Pr1mera cantant el tema "La vida és bonica (però complicada)".
  També ens acompanya per fer una acció pictòrica al plató l'il·lustrador Ricardo Cavolo. Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran ha visitat l'estudi de l'artista Paula Bonet i ha fet un catàleg de nous il·lustradors.
  Un altre dels protagonistes del programa és el director i escriptor Albert Espinosa, a punt d'estrenar a la Sala Gran del TNC "Els tigres beuen llet" i també, ben aviat, la segona temporada de "Polseres vermelles" a TV3. En un reportatge, analitzem la seva figura, la seva projecció i les raons del seu èxit.
  També ens acostem a les figures de la dramaturga i actriu Angélica Liddell i de l'actor (i ara també escriptor) Rubén Ochandiano.
  Aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima de l'artista visual Xavier Bobés.

  El programa rep a plató el cantant Lluís Gavaldà ara que músics més joves han versionat temes del seu grup Els Pets al disc "Perversions". Precisament, escoltarem en directe Pere Jou del grup Qu4rt Pr1mera cantant el tema "La vida és bonica (però complicada)". També ens acompanya per fer una acció pictòrica al plató l'il·lustrador Ricardo Cavolo. Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran ha visitat l'estudi de l'artista Paula Bonet i ha fet un catàleg de nous il·lustradors. Un altre dels protagonistes del programa és el director i escriptor Albert Espinosa, a punt d'estrenar a la Sala Gran del TNC "Els tigres beuen llet" i també, ben aviat, la segona temporada de "Polseres vermelles" a TV3. En un reportatge, analitzem la seva figura, la seva projecció i les raons del seu èxit. També ens acostem a les figures de la dramaturga i actriu Angélica Liddell i de l'actor (i ara també escriptor) Rubén Ochandiano. Aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima de l'artista visual Xavier Bobés.

 • Ànima - capítol 119
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 119

  CESC GAY I JAVIER CÁMARA, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dillu
  ns 3 de desembre el director de cine Cesc Gay i també Javier Cámara, un dels actors d'"Una pistola en cada mano", la comèdia coral que firma el director català i que posa al descobert les pors, les inquietuds i els sentiments d'un grup d'homes.

  Aquesta setmana ens ocupem del festival de música Primavera Club i també entrevistem la cantant Estrella Morente, que ha publicat, després de la mort del seu pare, Enrique Morente, el disc "Autorretrato".

  Analitzem, en un reportatge, un fenomen mediàtic, científic i cultural anomenat Eduard Punset. I amb la reportera Júlia Bertran visitem Vostok, una singular botiga/taller d'estampació artesanal.

  Aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima de la dissenyadora de moda Natalie Capell.

  CESC GAY I JAVIER CÁMARA, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns 3 de desembre el director de cine Cesc Gay i també Javier Cámara, un dels actors d'"Una pistola en cada mano", la comèdia coral que firma el director català i que posa al descobert les pors, les inquietuds i els sentiments d'un grup d'homes. Aquesta setmana ens ocupem del festival de música Primavera Club i també entrevistem la cantant Estrella Morente, que ha publicat, després de la mort del seu pare, Enrique Morente, el disc "Autorretrato". Analitzem, en un reportatge, un fenomen mediàtic, científic i cultural anomenat Eduard Punset. I amb la reportera Júlia Bertran visitem Vostok, una singular botiga/taller d'estampació artesanal. Aquesta setmana veiem el retrat de l'ànima de la dissenyadora de moda Natalie Capell.

 • Ànima - capítol 118
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 118

  ENRIC SATUÉ, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns 26 de nove
  mbre el dissenyador Enric Satué, Premi Nacional de Disseny 2012 i autor d'unes memòries personals i professionals titulades "Cròniques de disseny amb gust de menta, vainilla o xocolata". Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran ens explica la tendència de recuperació de velles impremtes.

  En diferents reportatges ens ocupem dels 15 anys de sèries de la cadena de televisió HBO, dels efectes d'escriure directament a internet i també de Josep Vila, el director de l'Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

  Amb el col.laborador Antonio Baños llegim el llibre "El dinero en 'The New Yorker'", un repàs a la manera com diferents humoristes d'aquesta publicació han dibuixat l'economia al llarg de les últimes dècades.

  Aquesta setmana visitem l'exposició d'Àngels Ribé (Premi Nacional Arts Visuals) a la galeria Canals de Sant Cugat del Vallès, i veiem el retrat de l'ànima de la dissenyadora de vestuari Xènia Gasull.

  ENRIC SATUÉ, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns 26 de novembre el dissenyador Enric Satué, Premi Nacional de Disseny 2012 i autor d'unes memòries personals i professionals titulades "Cròniques de disseny amb gust de menta, vainilla o xocolata". Aprofitant la seva visita, la reportera Júlia Bertran ens explica la tendència de recuperació de velles impremtes. En diferents reportatges ens ocupem dels 15 anys de sèries de la cadena de televisió HBO, dels efectes d'escriure directament a internet i també de Josep Vila, el director de l'Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. Amb el col.laborador Antonio Baños llegim el llibre "El dinero en 'The New Yorker'", un repàs a la manera com diferents humoristes d'aquesta publicació han dibuixat l'economia al llarg de les últimes dècades. Aquesta setmana visitem l'exposició d'Àngels Ribé (Premi Nacional Arts Visuals) a la galeria Canals de Sant Cugat del Vallès, i veiem el retrat de l'ànima de la dissenyadora de vestuari Xènia Gasull.

 • Ànima - capítol 117
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 117

  BIEL MESQUIDA, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns 19 de no
  vembre l'escriptor mallorquí Biel Mesquida, que acaba d'estrenar a Barcelona el seu primer text teatral, "Els missatgers no arriben mai", alhora que li han reeditat l'antic poemari "El bell país on els homes desitgen els homes".

  També ens visiten dos músics de tradició aparentment diferent però que el festival Connexions, i ara també el programa "Ànima", ha ajuntat per fer una actuació conjunta. Es tracta del guitarrista flamenc Chicuelo i del cantautor empordanès Carles Sanjosé, Sanjosex. Inspirats per aquesta visita, amb la reportera Júlia Bertran també hem conegut el cicle Infusión Flamenca, que celebra els 10 anys al Centre Cívic del Besòs.

  Amb el reporter Jofre Font hem visitat la gran exposició sobre el Paral.lel d'abans de la guerra que està oberta al CCCB de Barcelona. Amb altres reportatges de la setmana commemorem els 30 anys de la promotora de concerts Doctor Music i descobrim secrets de la feina apassionant dels conservadors del MNAC.

  BIEL MESQUIDA, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns 19 de novembre l'escriptor mallorquí Biel Mesquida, que acaba d'estrenar a Barcelona el seu primer text teatral, "Els missatgers no arriben mai", alhora que li han reeditat l'antic poemari "El bell país on els homes desitgen els homes". També ens visiten dos músics de tradició aparentment diferent però que el festival Connexions, i ara també el programa "Ànima", ha ajuntat per fer una actuació conjunta. Es tracta del guitarrista flamenc Chicuelo i del cantautor empordanès Carles Sanjosé, Sanjosex. Inspirats per aquesta visita, amb la reportera Júlia Bertran també hem conegut el cicle Infusión Flamenca, que celebra els 10 anys al Centre Cívic del Besòs. Amb el reporter Jofre Font hem visitat la gran exposició sobre el Paral.lel d'abans de la guerra que està oberta al CCCB de Barcelona. Amb altres reportatges de la setmana commemorem els 30 anys de la promotora de concerts Doctor Music i descobrim secrets de la feina apassionant dels conservadors del MNAC.

 • Ànima - capítol 116
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 116

  El programa rep a plató el tàndem que formen Joel Joan i Sergi Lara, codirectors de la pel.lícula "Fènix 11.23". L'actor català també parlarà de l'obra de teatre "El nom", que ell mateix dirigeix i protagonitza.
  Aquesta setmana també ens visita l'escriptor Jordi Sierra i Fabra, que acaba de publicar les seves memòries literàries amb un títol que dóna pistes de la seva hiperactivitat creadora: "Mis primeros 400 libros".
  La reportera Júlia Bertran vindrà acompanyada de l'artista Albert Gusi, que ve a mostrar-nos, en exclusiva, les imatges d'una acció artística des del pic de l'Aneto.
  El programa també inclou reportatges sobre l'exposició "Explosió!" que la Fundació Miró fa a partir de l'obra de Jackson Pollock, sobre la tendència imparable de festivals dedicats al públic infantil i sobre els premis ARC de música.
  El retrat de l'ànima d'aquesta setmana és el de la cantant Bikimel.

  El programa rep a plató el tàndem que formen Joel Joan i Sergi Lara, codirectors de la pel.lícula "Fènix 11.23". L'actor català també parlarà de l'obra de teatre "El nom", que ell mateix dirigeix i protagonitza. Aquesta setmana també ens visita l'escriptor Jordi Sierra i Fabra, que acaba de publicar les seves memòries literàries amb un títol que dóna pistes de la seva hiperactivitat creadora: "Mis primeros 400 libros". La reportera Júlia Bertran vindrà acompanyada de l'artista Albert Gusi, que ve a mostrar-nos, en exclusiva, les imatges d'una acció artística des del pic de l'Aneto. El programa també inclou reportatges sobre l'exposició "Explosió!" que la Fundació Miró fa a partir de l'obra de Jackson Pollock, sobre la tendència imparable de festivals dedicats al públic infantil i sobre els premis ARC de música. El retrat de l'ànima d'aquesta setmana és el de la cantant Bikimel.

 • Ànima - capítol 115
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 115

  ISAKI LACUESTA I PI DE LA SERRA, A "ÀNIMA"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a p
  lató dilluns 5 de novembre el cineasta Isaki Lacuesta, últim Premi Nacional de Cinema i artista convidat a la Fira Mediterrània d'espectacles d'arrel de Manresa.

  També ens visita el cantautor Quico Pi de la Serra, que celebra 70 anys de vida i 50 de carrera. Vindrà a plató amb Amadeu Casas, el seu director musical i ànima del concert commemoratiu del doble aniversari que es fa dimarts 6 a la sala Luz de Gas de Barcelona.

  La reportera Júlia Bertran ens explicarà com ha viscut la seva primera subhasta d'art, després d'assistir a una licitació de fotografies de Man Ray que s'ha fet a la sala Soler i Llach de Barcelona.

  També assistim, acompanyats d'un psiquiatre, a la comèdia "Toc-Toc", que està fent una temporada d'èxit al Teatre Borràs de Barcelona. I, finalment, coneixem el músic Arnau Bataller, compositor de bandes sonores, entre altres la de la sèrie d'èxit de TV3 "Polseres vermelles".

  ISAKI LACUESTA I PI DE LA SERRA, A "ÀNIMA" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns 5 de novembre el cineasta Isaki Lacuesta, últim Premi Nacional de Cinema i artista convidat a la Fira Mediterrània d'espectacles d'arrel de Manresa. També ens visita el cantautor Quico Pi de la Serra, que celebra 70 anys de vida i 50 de carrera. Vindrà a plató amb Amadeu Casas, el seu director musical i ànima del concert commemoratiu del doble aniversari que es fa dimarts 6 a la sala Luz de Gas de Barcelona. La reportera Júlia Bertran ens explicarà com ha viscut la seva primera subhasta d'art, després d'assistir a una licitació de fotografies de Man Ray que s'ha fet a la sala Soler i Llach de Barcelona. També assistim, acompanyats d'un psiquiatre, a la comèdia "Toc-Toc", que està fent una temporada d'èxit al Teatre Borràs de Barcelona. I, finalment, coneixem el músic Arnau Bataller, compositor de bandes sonores, entre altres la de la sèrie d'èxit de TV3 "Polseres vermelles".

 • Ànima - capítol 114
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 114

  El programa rep a plató l'escriptor i periodista Manuel Rivas. L'autor gallec acaba de publicar el llibre "Las voces bajas", que ell mateix ha definit com "la novel.la de la vida".
  En l'àmbit literari, també visitem la ciutat de Perpinyà de la mà de dos escriptors que coneixen bé la ciutat i la seva cultura, Joan-Lluís Lluís i Joan-Daniel Bezsonoff.
  Un altre dels protagonistes de la setmana serà l'humorista gràfic "El Roto", que acaba de rebre el Premi Nacional d'Il·lustració i que té oberta una completa exposició del seu recorregut al centre cultural Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat.
  Amb el reporter Jofre Font, visitem les aules i els escenaris per on es mou la companyia IT Dansa, que ara fa 15 anys, i amb Júlia Bertran repassem 25 anys de les beques Erasmus, ara amenaçades, que han permès un valuós intercanvi cultural que encara està ben viu.
  També ens visiten a plató, ara que s'inaugura el Festival de Jazz de Barcelona, la contrabaixista Giulia Valle i la formació Kejaleo. La seva actuació conjunta tancarà el programa d'aquesta setmana.

  El programa rep a plató l'escriptor i periodista Manuel Rivas. L'autor gallec acaba de publicar el llibre "Las voces bajas", que ell mateix ha definit com "la novel.la de la vida". En l'àmbit literari, també visitem la ciutat de Perpinyà de la mà de dos escriptors que coneixen bé la ciutat i la seva cultura, Joan-Lluís Lluís i Joan-Daniel Bezsonoff. Un altre dels protagonistes de la setmana serà l'humorista gràfic "El Roto", que acaba de rebre el Premi Nacional d'Il·lustració i que té oberta una completa exposició del seu recorregut al centre cultural Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat. Amb el reporter Jofre Font, visitem les aules i els escenaris per on es mou la companyia IT Dansa, que ara fa 15 anys, i amb Júlia Bertran repassem 25 anys de les beques Erasmus, ara amenaçades, que han permès un valuós intercanvi cultural que encara està ben viu. També ens visiten a plató, ara que s'inaugura el Festival de Jazz de Barcelona, la contrabaixista Giulia Valle i la formació Kejaleo. La seva actuació conjunta tancarà el programa d'aquesta setmana.

 • Ànima - capítol 113
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 113

  "Ll família irral", a "Ànima"

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns,
  dia 22 d'octubre, "La família irreal", la particular nissaga que encapçala el rei Joan Carles que fa l'actor Toni Albà. El debut d'aquesta família es va fer al programa "Polònia", de TV3, on continua protagonitzant alguns dels gags més celebrats pels espectadors. Ara fa el salt al teatre en format de comèdia musical de la mà de Dagoll-Dagom i amb direcció de Joan Lluís Bozzo.

  Aprofitant aquesta visita, fem història de la sàtira política amb motiu de la publicació d'un llibre sobre la revista "Cu-Cut!", de principis del segle XX.

  Aquesta setmana també ens ocupem dels 10 anys del festival In-Edit de documentals musicals i coneixem de prop el director de cine Marçal Forés, que debuta amb "Animals", el seu primer llargmetratge.

  I el retrat de l'ànima d'aquesta setmana és del clown Guillem Albà.

  "Ll família irral", a "Ànima" El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, dia 22 d'octubre, "La família irreal", la particular nissaga que encapçala el rei Joan Carles que fa l'actor Toni Albà. El debut d'aquesta família es va fer al programa "Polònia", de TV3, on continua protagonitzant alguns dels gags més celebrats pels espectadors. Ara fa el salt al teatre en format de comèdia musical de la mà de Dagoll-Dagom i amb direcció de Joan Lluís Bozzo. Aprofitant aquesta visita, fem història de la sàtira política amb motiu de la publicació d'un llibre sobre la revista "Cu-Cut!", de principis del segle XX. Aquesta setmana també ens ocupem dels 10 anys del festival In-Edit de documentals musicals i coneixem de prop el director de cine Marçal Forés, que debuta amb "Animals", el seu primer llargmetratge. I el retrat de l'ànima d'aquesta setmana és del clown Guillem Albà.

 • Ànima - capítol 112
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 112

  El programa "Ànima" ha rebut a plató Joan Matabosch, director artístic del Gran Teatre del Liceu. Amb ell repassem la temporada i ens preguntem si, en l'actual context, els d'ara són -o no-, com deia un hit dels 80, "malos tiempos para la lírica". També tindrem a plató la companyia Cor de Teatre, que continua amb l'èxit de l'espectacle/fenomen "Operetta".

  També parlem amb Juan Antonio Bayona, el director de "Lo imposible".

  També hem connectat en directe amb el Palau de Congressos de Catalunya, on se celebra la festa literària del Premi Planeta de novel·la, per conèixer el guanyador/a.
  Amb els reporters Jofre Font i Júlia Bertran coneixerem dos artistes que, en les seves respectives disciplines, trenquen motllos: el músic Arnau Bataller, compositor de bandes sonores, i també Xavier Manyosa, un dissenyador amb ànima de ceramista.
  També ens ocupem, amb el punt de vista molt particular d'un psiquiatre, de la comèdia "Toc-Toc", que fa humor a partir de pacients que tenen un trastorn obsessiu compulsiu. Una comèdia que fa quatre temporades que es representa a Madrid i que ara, en una versió en català, fa estada al Teatre Borràs de Barcelona.
  I, per últim, ens afegim als 40 anys de l'estrena d'"El padrí", la primera part de la celebrada nissaga que va dirigir Francis Ford Coppola.

  El programa "Ànima" ha rebut a plató Joan Matabosch, director artístic del Gran Teatre del Liceu. Amb ell repassem la temporada i ens preguntem si, en l'actual context, els d'ara són -o no-, com deia un hit dels 80, "malos tiempos para la lírica". També tindrem a plató la companyia Cor de Teatre, que continua amb l'èxit de l'espectacle/fenomen "Operetta". També parlem amb Juan Antonio Bayona, el director de "Lo imposible". També hem connectat en directe amb el Palau de Congressos de Catalunya, on se celebra la festa literària del Premi Planeta de novel·la, per conèixer el guanyador/a. Amb els reporters Jofre Font i Júlia Bertran coneixerem dos artistes que, en les seves respectives disciplines, trenquen motllos: el músic Arnau Bataller, compositor de bandes sonores, i també Xavier Manyosa, un dissenyador amb ànima de ceramista. També ens ocupem, amb el punt de vista molt particular d'un psiquiatre, de la comèdia "Toc-Toc", que fa humor a partir de pacients que tenen un trastorn obsessiu compulsiu. Una comèdia que fa quatre temporades que es representa a Madrid i que ara, en una versió en català, fa estada al Teatre Borràs de Barcelona. I, per últim, ens afegim als 40 anys de l'estrena d'"El padrí", la primera part de la celebrada nissaga que va dirigir Francis Ford Coppola.

 • Ànima - capítol 111
  Veure vídeo

  Ànima - capítol 111

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns 8 d'octubre l'actor Francesc Orella, que està a punt de posar-se en la pell d'un president de la Generalitat d'una Catalunya independent a l'espectacle "Pàtria", que s'estrena al Festival Temporada Alta i al Teatre Lliure.

  En l'àmbit escènic, també coneixerem de prop l'actor Marc Rodríguez, un dels intèrprets de "MCBTH (Macbeth)", que dirigeix Àlex Rigola, i també habitual als programes "Polònia" i "Crackòvia", de TV3.

  També ens visita una parella jazzística que no para de treballar, la que formen Joan Chamorro i la joveníssima Andrea Motis, alumna seva al projecte de la Sant Andreu Jazz Band.

  La reportera Júlia Bertran ens presenta Àlex Trouchut, un dels dissenyadors catalans amb més projecció internacional.

  En un reportatge amb el director de cine Pablo Berger i la crítica Núria Vidal, analitzem el retorn del blanc i negre als cines. I aquesta setmana també veurem el que habitualment no es veu d'un espai cultural de primer ordre, com és el MNAC, el Museu Nacional d'Art de Catalunya.

  El retrat de l'ànima d'aquesta setmana és per al Círcol Maldà, de Barcelona.

  El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató aquest dilluns 8 d'octubre l'actor Francesc Orella, que està a punt de posar-se en la pell d'un president de la Generalitat d'una Catalunya independent a l'espectacle "Pàtria", que s'estrena al Festival Temporada Alta i al Teatre Lliure. En l'àmbit escènic, també coneixerem de prop l'actor Marc Rodríguez, un dels intèrprets de "MCBTH (Macbeth)", que dirigeix Àlex Rigola, i també habitual als programes "Polònia" i "Crackòvia", de TV3. També ens visita una parella jazzística que no para de treballar, la que formen Joan Chamorro i la joveníssima Andrea Motis, alumna seva al projecte de la Sant Andreu Jazz Band. La reportera Júlia Bertran ens presenta Àlex Trouchut, un dels dissenyadors catalans amb més projecció internacional. En un reportatge amb el director de cine Pablo Berger i la crítica Núria Vidal, analitzem el retorn del blanc i negre als cines. I aquesta setmana també veurem el que habitualment no es veu d'un espai cultural de primer ordre, com és el MNAC, el Museu Nacional d'Art de Catalunya. El retrat de l'ànima d'aquesta setmana és per al Círcol Maldà, de Barcelona.

Anar al contingut